A tesóm és a voltbarátnőm megbeszélték h sexelni fognak. Szóvá tegyem? Nagyon zavar
"voltbarátnőm...és a volt pasim"
na most akkor mi van?
Nincs közöm hozzá tudom,de basszus mégiscsak a testvéremmel akar kikezdeni. A tesómat se értem hogyan tudom vele lefüködni vagy bármi mikor évekig volt velem.
Meg aztán a tesóm szokott engem gyanusítgatni meg fenyegetni h megöl ha meg tudja ha n meg az épp aktuális barátja vmit is csinálunk egymással. Nekem soha eszembe nem jutott h kikezdjek vmelyik volt pasijával. Mindig az járna a fejembe h (most vulgáris leszek nagyon) az ő p.inájába volt elötte a f.arka
tesóm 25 exem 28.
Nem tudom hogyan szóljak,mert egyrészt tuti tagadni fog mindkettő,másrészt én leszek a bunkó mert elolvastam az üzit. Nem jelentkezett ki tesóm facebokról,és láttam az üzit amit írt. Pont az üzenet oldal volt így nyitva.
" alig várom a péntek estét,készülj mert szétszedlek,ugyis már rég volt benne részem. Pusszantés,ahova akarod,és ne szólj te se senkinek" vmi ilyesmi volt benne.
nem tudom ezt másképp értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!