Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tesóm és a voltbarátnőm...

A tesóm és a voltbarátnőm megbeszélték h sexelni fognak. Szóvá tegyem? Nagyon zavar

Figyelt kérdés
Rég nem járunk együtt,de ugymond jóba vagyunk az exemmel. 95%ig biztos vagyok benne h a tesóm és ő megbeszélték h d.ugni fognak. Nagyon zavar,és ideges vagyok is ez miatt. Úgy érzem elárul a tesóm ezzel,és a volt pasim se tisztel semennyire h ezt így kezdeményezi vagy belemegy.
2011. máj. 14. 16:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
34%
De figyelj, te melyik részét nem értetted annak, hogy semmi közöd hozzá?
2011. máj. 14. 16:43
 12/31 A kérdező kommentje:

nem akarok kibékülni a volt pasimmal,nem ez miatt zavar az egész mert én akarok tőle vmit.

Csak nagyon bunkó dolognak tartom ezt tesómtól is meg a volt pasimtól is.

2011. máj. 14. 16:43
 13/31 anonim ***** válasza:
86%
A tesódnak ennyi évesen lehetne annyi esze, hogy nem alàzza meg sajàt magàt azzal, aki elõtte veled jàr. igazad van nekem se jutna ilyen eszembe, mert undoritó. Egyébként ha mégis megtörténne ne érdekeljen. Majd a tesód felébred, ha akar. Gondolom màr nem szereted az exedet? Mindenesetre nagyon gusztustalan, sajnos megesnek ilyen dolgok és nem te vagy az elsõ, de az utolsó sem.
2011. máj. 14. 16:44
 14/31 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem akad neki màs? Legfeljebb kihasznàlja a tesódnak a buta agyàt.
2011. máj. 14. 16:45
 15/31 A kérdező kommentje:

Gondolhattam volna h még én leszek a rossz, mert vannak érzéseim és erkölcseim. Nekem eszembe nem jutna kikezdeni a volt barátom vmelyik tesójával(fiuk). Meg a tesóm mindig a tesóm marad,a pasik meg jönnek mennek...

De még ha arról lenne szó,h tesóm hűde szerelmes... de nem csak d.ughatnékja van. Nem hiszem el h nem talál magának mást erre a célra.

Meg a volt barátnőmnek is van barátnője,én úgy tudta,h nyáron eljegyzés is lesz. meg még a héten láttam is őket kézenfogva sétálgatni a barátnőjével,na mindegy

Olyan g.eci dolog ez részükről :( :@

2011. máj. 14. 16:47
 16/31 A kérdező kommentje:
* volt barátomnak is van uj barátnője
2011. máj. 14. 16:50
 17/31 anonim ***** válasza:
68%

hát szerintem ez nagyon undorító dolgoG a tesódtól, és értem amit írtál hogy más pinájába igen, mert úgy értetted hogy a tudat hogy nem rég a tiédbe volt, és ez hogy nem zavArja őt, értem hát igen ez tényleg érdekes, és nekem nincs lány testvérem, de még a barátnőim párjaival se feküdnék le, még ha tetszenének is , mert tisztelettel lennék a barátnőimre, és undorodnék hogy előtte bennük volt :S... és rossz érzés lenn! Előttem lévő hozzászólok ahogy nézem nagyon nem értették ennek a lényegét, meg nme értettek meg téged nem is tudom hogy az ilyen parasztok minek írnak, nem értik hogy a saját tesódról van szó, nem egy idegenről..

én a tesódnak ezt szóvá tenném, hogy ennyire sincs tekintettel Rád, annyi férfi van a világon.. miért pont vele..

2011. máj. 14. 16:50
 18/31 anonim ***** válasza:
11%

Lassan írom, hátha így megérted: neked ehhez semmi közöd nincs. Hivatkozhatsz itt erkölcsre, akkor is süt belőled az irigység és a rosszindulat... neked nem jött össze, akkor már a tesódnak is legyen rossz...

Igazi "dögöljön meg a szomszéd tehene is" -effektus...

2011. máj. 14. 16:51
 19/31 A kérdező kommentje:

tele van a fejem ezzel,annyira zavar meg idegesít.

Miért nem tudott tesóm is normálisan kijelentlezni ha már egy gépet használunk? Miért nem tudja ugy intézni az ilyen ügyeit h nekem ne jusson a fülembe?

Ha már ilyen szemét húzása van irányomba,legalább ugy csinálná h ne tudassak róla

2011. máj. 14. 16:52
 20/31 anonim ***** válasza:
78%
utolsó válaszoló vagyok: hát igen ez így eléggé nagy gec*ség, és megértelek, állati idegesíthető lehet, nagyon sajnállak:S
2011. máj. 14. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!