A tesóm és a voltbarátnőm megbeszélték h sexelni fognak. Szóvá tegyem? Nagyon zavar
nem akarok kibékülni a volt pasimmal,nem ez miatt zavar az egész mert én akarok tőle vmit.
Csak nagyon bunkó dolognak tartom ezt tesómtól is meg a volt pasimtól is.
Gondolhattam volna h még én leszek a rossz, mert vannak érzéseim és erkölcseim. Nekem eszembe nem jutna kikezdeni a volt barátom vmelyik tesójával(fiuk). Meg a tesóm mindig a tesóm marad,a pasik meg jönnek mennek...
De még ha arról lenne szó,h tesóm hűde szerelmes... de nem csak d.ughatnékja van. Nem hiszem el h nem talál magának mást erre a célra.
Meg a volt barátnőmnek is van barátnője,én úgy tudta,h nyáron eljegyzés is lesz. meg még a héten láttam is őket kézenfogva sétálgatni a barátnőjével,na mindegy
Olyan g.eci dolog ez részükről :( :@
hát szerintem ez nagyon undorító dolgoG a tesódtól, és értem amit írtál hogy más pinájába igen, mert úgy értetted hogy a tudat hogy nem rég a tiédbe volt, és ez hogy nem zavArja őt, értem hát igen ez tényleg érdekes, és nekem nincs lány testvérem, de még a barátnőim párjaival se feküdnék le, még ha tetszenének is , mert tisztelettel lennék a barátnőimre, és undorodnék hogy előtte bennük volt :S... és rossz érzés lenn! Előttem lévő hozzászólok ahogy nézem nagyon nem értették ennek a lényegét, meg nme értettek meg téged nem is tudom hogy az ilyen parasztok minek írnak, nem értik hogy a saját tesódról van szó, nem egy idegenről..
én a tesódnak ezt szóvá tenném, hogy ennyire sincs tekintettel Rád, annyi férfi van a világon.. miért pont vele..
Lassan írom, hátha így megérted: neked ehhez semmi közöd nincs. Hivatkozhatsz itt erkölcsre, akkor is süt belőled az irigység és a rosszindulat... neked nem jött össze, akkor már a tesódnak is legyen rossz...
Igazi "dögöljön meg a szomszéd tehene is" -effektus...
tele van a fejem ezzel,annyira zavar meg idegesít.
Miért nem tudott tesóm is normálisan kijelentlezni ha már egy gépet használunk? Miért nem tudja ugy intézni az ilyen ügyeit h nekem ne jusson a fülembe?
Ha már ilyen szemét húzása van irányomba,legalább ugy csinálná h ne tudassak róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!