Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap végignézte a 3 éves...

Tegnap végignézte a 3 éves kisfiam, ahogy megvert a férjem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már többször volt ilyen. Esténként későn jár haza. Ha szólok neki, hogy beszélgessünk, akkor kiabál velem. Ha fáradt és hozzászólok megüt. (erősen)Mit lehet tenni egy ilyen emberrel? Szeret szerintetek egyáltalán?
2011. máj. 13. 18:49
 51/107 anonim ***** válasza:
91%

Nem viheti el a gyereket, amíg tart a válás és nem történt meg a gyerekelhelyezés nem teheti meg, mint ahogy te se tehetnéd meg. Az hogy horvátországba kiviszed nyaralni a gyereket azért nem ugyanaz mint kitelepülni. Menj ügyvédhez, orvoshoz, rendőrhöz, ők majd elmondják mit tehetsz és ő mit tehet. Mivel ver téged, ha erről lesz látlelet nincs az a bíró aki neki adja a gyereket, mivel valószínű, hogy a gyereket is bántaná. Azt is el lehet érni bíróságon, hogy ne láthassa akármikor a gyerekét, bölcsöből, oviból, suliból ne vihesse el, nem adják ki neki, csak neked, tehát elrabolni se tudja.

Ne a kifogásokat keresd hanem a megoldásokat. Nézz nagyon gyorsan mindennek utána, keres ügyvédet, stb.

2011. máj. 13. 19:46
 52/107 anonim ***** válasza:
91%
Albérlet. Ha van rá pénz, szálloda. Couchsurfing. (nézz utána, bár nem kifejezetten ilyen helyzetekre van, de találhatsz ott segítséget) És ismétlem, én a helyedben az anyukámat is vinném!!!
2011. máj. 13. 19:47
 53/107 anonim ***** válasza:
24%
új életet kezdeni? ugyan már! 2 gyerekkel hogy költözöl át egyik lakásból a másikba, váltasz munkahelyet, a gyerekek pedig óvodát egy nap alatt? akik azt válaszolták h kezdj új életet azok mégis hogy gondolták?
2011. máj. 13. 19:47
 54/107 anonim ***** válasza:
90%
19:47. nem egyik napról a másikra gondolta szerintem senki. de valamerre mégis kell lépni. szerinted nem?
2011. máj. 13. 19:49
 55/107 anonim ***** válasza:
10%
19:49 ha nem egyik napról a másikra akkor szerinted hogy? amikor a férje otthon van akkor ezt nyilván nem fogja hagyni. a másik pedig h nem mondtam h nem kell lépni, én azt mondtam h nem ezt, mert ez kivitelezhetetlen. én jogi lépésekre gondolok
2011. máj. 13. 19:51
 56/107 anonim ***** válasza:
77%
Nos az előző kommentjeidből egyáltalán nem ez jött le, de rendben. Egyébként páran már írtak elég jó válaszokat. Valóban léteznek olyan helyek, ahova ideiglenesen be lehet menni anyukáknak a gyermekeikkel. Sokan vannak hasonló helyzetben. Az idő alatt meg tudnál alapozni valamit. DE! Jogi útra is terelhetnéd a dolgot. Nem rendőrség, jog.
2011. máj. 13. 19:51
 57/107 anonim ***** válasza:
90%

" És ha azt mondod:

Kezdj új életet!

A válasz csak annyi:

Kettő nem lehet! "

!!!!!!!!!!!!!

2011. máj. 13. 19:52
 58/107 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy nem egy nap alatt gondoltátok, de ha elköltöznék, minimum 2-3 hónap lenne, mire új munkahelyet találnék 2 kisgyerekkel (ha egyáltalán találnék).

Albérlethez is kell egy kis megtakarítás. Szinte mindenhol 2 havi kauciót kérnek.

2011. máj. 13. 19:53
 59/107 anonim ***** válasza:
91%
Saját házad van, könyörgöm...egyáltalán nem olyan reménytelen a helyzetetek. Csak előbb ki kéne rakni onnan a pasit, és beadni a válópert már HÉTFŐN. Mi ebben olyan nehéz?
2011. máj. 13. 19:55
 60/107 anonim ***** válasza:
30%
az benne neki a nehéz hogy már élvezi a dolgot lételeme lett..
2011. máj. 13. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!