Tegnap végignézte a 3 éves kisfiam, ahogy megvert a
férjem. Mit tegyek?
Nem viheti el a gyereket, amíg tart a válás és nem történt meg a gyerekelhelyezés nem teheti meg, mint ahogy te se tehetnéd meg. Az hogy horvátországba kiviszed nyaralni a gyereket azért nem ugyanaz mint kitelepülni. Menj ügyvédhez, orvoshoz, rendőrhöz, ők majd elmondják mit tehetsz és ő mit tehet. Mivel ver téged, ha erről lesz látlelet nincs az a bíró aki neki adja a gyereket, mivel valószínű, hogy a gyereket is bántaná. Azt is el lehet érni bíróságon, hogy ne láthassa akármikor a gyerekét, bölcsöből, oviból, suliból ne vihesse el, nem adják ki neki, csak neked, tehát elrabolni se tudja.
Ne a kifogásokat keresd hanem a megoldásokat. Nézz nagyon gyorsan mindennek utána, keres ügyvédet, stb.
2011. máj. 13. 19:46
Albérlet. Ha van rá pénz, szálloda. Couchsurfing. (nézz utána, bár nem kifejezetten ilyen helyzetekre van, de találhatsz ott segítséget) És ismétlem, én a helyedben az anyukámat is vinném!!!
2011. máj. 13. 19:47
új életet kezdeni? ugyan már! 2 gyerekkel hogy költözöl át egyik lakásból a másikba, váltasz munkahelyet, a gyerekek pedig óvodát egy nap alatt? akik azt válaszolták h kezdj új életet azok mégis hogy gondolták?
2011. máj. 13. 19:47
19:47. nem egyik napról a másikra gondolta szerintem senki. de valamerre mégis kell lépni. szerinted nem?
2011. máj. 13. 19:49
19:49 ha nem egyik napról a másikra akkor szerinted hogy? amikor a férje otthon van akkor ezt nyilván nem fogja hagyni. a másik pedig h nem mondtam h nem kell lépni, én azt mondtam h nem ezt, mert ez kivitelezhetetlen. én jogi lépésekre gondolok
2011. máj. 13. 19:51
Nos az előző kommentjeidből egyáltalán nem ez jött le, de rendben. Egyébként páran már írtak elég jó válaszokat. Valóban léteznek olyan helyek, ahova ideiglenesen be lehet menni anyukáknak a gyermekeikkel. Sokan vannak hasonló helyzetben. Az idő alatt meg tudnál alapozni valamit. DE! Jogi útra is terelhetnéd a dolgot. Nem rendőrség, jog.
2011. máj. 13. 19:51
" És ha azt mondod:
Kezdj új életet!
A válasz csak annyi:
Kettő nem lehet! "
!!!!!!!!!!!!!
2011. máj. 13. 19:52
58/107 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nem egy nap alatt gondoltátok, de ha elköltöznék, minimum 2-3 hónap lenne, mire új munkahelyet találnék 2 kisgyerekkel (ha egyáltalán találnék).
Albérlethez is kell egy kis megtakarítás. Szinte mindenhol 2 havi kauciót kérnek.
Saját házad van, könyörgöm...egyáltalán nem olyan reménytelen a helyzetetek. Csak előbb ki kéne rakni onnan a pasit, és beadni a válópert már HÉTFŐN. Mi ebben olyan nehéz?
2011. máj. 13. 19:55
az benne neki a nehéz hogy már élvezi a dolgot lételeme lett..
2011. máj. 13. 19:59
Kapcsolódó kérdések: