Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap végignézte a 3 éves...

Tegnap végignézte a 3 éves kisfiam, ahogy megvert a férjem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már többször volt ilyen. Esténként későn jár haza. Ha szólok neki, hogy beszélgessünk, akkor kiabál velem. Ha fáradt és hozzászólok megüt. (erősen)Mit lehet tenni egy ilyen emberrel? Szeret szerintetek egyáltalán?
2011. máj. 13. 18:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/107 anonim ***** válasza:
100%

Látom mindenre van kifogásod..

Nem viheti el engedély nélkül külföldre, neked fogják ítélni, ha elviszi, emberrablás...a távoltartási meg távoltartási, és ha nagyon emberkedik, majd a gyerekeit se láthatja. Miért nem mentél még a bíróságra? Magyarországon házasodtatok?

2011. máj. 13. 19:30
 42/107 anonim ***** válasza:
75%

" Ha a fővárosban laksz, jó szívvel ajánlom a kick-box edzőmet. Ő régen kidobó is volt, amúgy világbajnok kick-boxos. Nagyjából 2 mp lenne rendezni a helyzetet.

"

Ne nevettesd ki magad.

Nagyon gyakran előfordul ez a "vegyesházasságoknál". Mindenképpen jogilag kell rendezni az ügyet és minél hamarabb.

2011. máj. 13. 19:31
 43/107 anonim ***** válasza:
29%
kérdezö egy igazi naiv nő _:D aki meg találta a sorsát ..
2011. máj. 13. 19:35
 44/107 A kérdező kommentje:
Kiviheti engedély nélkül. Én is voltam az ő engedélye nélkül a gyerekekkel külföldön. Sehol nem nézik, hogy van-e engedélyed, csak azt nézik, hogy van-e a gyereknek útlevele.
2011. máj. 13. 19:35
 45/107 anonim ***** válasza:
90%
kimenni ki lehet, de kitelepedni nem!
2011. máj. 13. 19:38
 46/107 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj, de lassan úgy érzem, hogy jobban akarjuk mi hogy megváltozzon az életetek mint te magad :( tényleg mindenre találsz valami kifogást. szerinted ez így tartható? ezek szerint nincs megoldás? de van, csak kezdd el elolvasni a válaszokat elölről és ne legyen benned mindig az hogy mi lesz ha, meg a de..... persze, lehet hogy nem lehet teljesen biztonságosan megszabadulni ettől a kapcsolattól és kockáztatni kell, de ha neki indulsz akkor már is teszel valamit hogy jobb sorsotok, életetek legyen.
2011. máj. 13. 19:38
 47/107 anonim ***** válasza:
90%
ezért irtam hogy meg találta sorsát...tudat alat ö ezt akarja
2011. máj. 13. 19:40
 48/107 anonim ***** válasza:
27%
Így van ! Miért kell egy külföldi moslékkal frigyre lépni ???!!!!!!!!!!!!
2011. máj. 13. 19:43
 49/107 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem akarom ezt. Azt gondoltam, hogy valaki segít, hogy hogyan tovább. 2 kisgyerekkel nem lehet az utcára menni. Muszáj nekik enni adni, muszáj valahol aludniuk. Vagy én gondolom rosszul?

Ha egyedül lennék, elkezdenék mindent elölről, nem érdekelne.

2011. máj. 13. 19:43
 50/107 anonim ***** válasza:
90%
de hát segítünk. mindenki segíteni akar, de mi csak tanácsokat tudunk adni, neked kell lépned. hajrá. ne tartsd titokban, fordulj segítségért, meglátod majd mennyit kapsz.
2011. máj. 13. 19:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!