Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap végignézte a 3 éves...

Tegnap végignézte a 3 éves kisfiam, ahogy megvert a férjem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már többször volt ilyen. Esténként későn jár haza. Ha szólok neki, hogy beszélgessünk, akkor kiabál velem. Ha fáradt és hozzászólok megüt. (erősen)Mit lehet tenni egy ilyen emberrel? Szeret szerintetek egyáltalán?
2011. máj. 13. 18:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/107 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én könnyen beszélek, mert férfi soha nem bántott még (oké, egy gyerekkori atyai pofont leszámítva), de ha egyszer is megütne a férjem, biztos, hogy szereznék egy kétajtós szekrényt és rövid úton kórházban végezné. Mivel a nő általában gyengébb fizikumú - én személy szerint igénybe vennék segítő személyzetet. Amíg lábadozik, addig pakolnék és megtenném a jogi lépéseket is.

Másik, ami nem fér a fejembe: nem tudom elképzelni, hogy valaki évekig tündérbogár, majd egyik reggel úgy kel fel, hogy mától verni fogom a családomat. Hogy a jó életbe nem derül ki egy emberről az agresszió, amíg esküvőig meg gyerekvállalásig eljutnak? Azért ennek szoktak előjelei lenni...

2011. máj. 13. 21:05
 92/107 anonim ***** válasza:
54%

"Azért ennek szoktak előjelei lenni..."

Nem mindig. Amikor valakit le akarunk venni a lábáról, a rossz tulajdonságainkat elrejtjük. Egyes férfiaknak pedig a házasság egyenlő azzal, hogy akkor a nő most az ő tulajdona. A pók sem bántja a legyet, amíg nincs a hálójában.

2011. máj. 13. 21:08
 93/107 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyukám megcsinálta. 1 nap alatt pakolt össze engem és a cuccunkat és leléptünk vidékre. Mondjuk apám nem jött utánunk. 13 éves voltam, pont 8ikra új suli, 0 barát, de túléltem. Mióta Anya vagyok, sokkal jobban érintenek az ilyen dolgok. És igen, azonnal elhúznék a jó büdös fenébe, és nem kifogásokat keresnék, hogy most éppen miért nem jó. A Te gyermekeid egyáltalán nem lesznek normális felnőttek, ha nem változtatsz a dolgokon. Már ha felnőnek és nem Ti lesztek a következő családi tragédia. Ne haragudj, hogy nyers vagyok, de szánalmas, hogy a saját gyerekeid életét teszed tönkre. Mit gondolsz mit fognak a CSALÁDRÓL tanulni tőletek? Hogy fognak saját családot alapítani? Ha kislányod van, akkor lehet, hogy ugyanilyen típusú pasikra fog bukni, akik majd őt verik, ha fiad van, lehet verni fog (egyáltalán nem biztos, de nekik ez lesz a család-modell). Könyörgöm a gyerekeidért tegyél valamit.

Sajnálsz egy olyan házat otthagyni, amin van 28 év hitel, és ami ki van fizetve, annak is csak a fele a Tied (hivatalosan, mert házasság alatt fizetett). Ezért a házért teszel tönkre 2 pici életet???? A sajátodról nem is beszélve. Ezen gondolkozz kérlek.

Amit én tennék: Elmennék VIDÉKRE anyaotthonba, az ország nyugatibb felére. Otthagynék mindent. Csak a ruhákat vinném el. Elmennék a rendőrségre.

Te ezzel a viselkedéssel nem véded a gyerekeid, hanem veszélyezteted Őket. Gratulálok...

2011. máj. 13. 21:34
 94/107 anonim ***** válasza:
16%
szerintem nigger :D azokra buknak mostanában nagyon a nők, csak azt nemtudom miért...
2011. máj. 13. 21:46
 95/107 anonim ***** válasza:
100%
ja most olvasom, hogy ázsiai...nehogy már 1 kis puhap*csű kínai terrorizáljon titeket :D szerintem teis simán leütnéd
2011. máj. 13. 21:48
 96/107 anonim ***** válasza:
100%
Az ázsiai nem csak kínai ti okosok. India is ott van, oroszország is ott van, nem csak kína.
2011. máj. 13. 22:32
 97/107 anonim ***** válasza:
Remélem, csak hergelni és döntésre sarkallani próbálnak a sértegető válaszadók! Nagyon sajnállak. Nincs életerős rokon a közelben, ahová költözhetnél, amíg a válást beadod, és lenyugszik? Hány esetben rabolta már el az apuka a gyereket! Reális veszély, de kicsi. Nem hiszem, hogy 2 kicsi gyerekkel akar bajlódni, inkább kezd új életet. Merj lépni, anyaotthon vagy rokon, és válás. Majd lehiggad, belátja, hogy főleg magának árt, ha bármit tesz. Így tönkremennek a gyerekek! Én 12 évet húztam le ilyen családban, testvérem megjárta a pszihiátriát is gyerekként.(Megjegyzem, igazán csak 1 segítséget olvastam, aki helyet ajánlott anyaotthonban, könnyű mondani, menj, ha fenyegetnek, és a semmibe mehetsz)
2011. máj. 13. 22:45
 98/107 anonim ***** válasza:

nem olvastam el az összes választ de azért leírom én is a véleményemet, bár biztos már írták ezt.

a gyerekek útlevelét vidd el egy bakba, ügyvédhez, ne férjen hozzá a férjed.

a lakást hirdesd meg, hátha el tudod adni, akkor már oda többet nem mehet, Ti pedig költözzetek el, hogy ne találjon meg! töröld magad a közösségi oldalakról, anyukádnak is mondd meg, hogy ne szóljon neki hova mentek. legjobb lenne ha anyukádat is magatokkal tudnád vinni! barátoknak se szólj, senkinek!

közben menj el látleletet vetetni, feljelentést tenni. a válóperhez muszáj lesz, egy agresszív apának bármennyi pénze lehet, nem kaphatja meg a gyerekeket!!!

de ezt így tűrni nem szabad! a gyerekek ahogy nőnek úgy sérül majd a lelkük, ezt ne hagyd, jobb ha egyedül szegénységben neveled őket!

2011. máj. 13. 22:59
 99/107 anonim ***** válasza:
2011. máj. 13. 23:46
 100/107 A kérdező kommentje:
Köszönöm, amúgy most nem otthonról írtam. Vidéken vagyunk, sikerült kivennem egy kis szabadságot. Még nem tudom, hogy mi lesz, elég sok ötletet írtatok. Az is lehet, hogy megpróbálom eladni a lakást, addig meg vidékről járok majd be dolgozni. Az anyósommal sikerült beszélnem, ő azt mondta, hogy segít nekünk. Azt tanácsolta, hogy gondoljam át a dolgokat, és ha utána is válni akarok majd, akkor beszél a férjemmel.
2011. máj. 14. 08:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!