Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap végignézte a 3 éves...

Tegnap végignézte a 3 éves kisfiam, ahogy megvert a férjem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már többször volt ilyen. Esténként későn jár haza. Ha szólok neki, hogy beszélgessünk, akkor kiabál velem. Ha fáradt és hozzászólok megüt. (erősen)Mit lehet tenni egy ilyen emberrel? Szeret szerintetek egyáltalán?
2011. máj. 13. 18:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 anonim ***** válasza:
100%
Le kell alázni ! Írtam már ! Nincs más megoldás ez a köcsög rendészet úgyse véd meg ! Jó pár ilyen esetben segítettem már .......... Senkire nem számíthatsz
2011. máj. 13. 19:04
 22/107 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanezt néztem kiskoromban, anyám elvált apámtól mikor 2 éves voltam. Lett egy palija utána, akivel 15 éves koromig éltünk együtt. Volt, hogy naponta néztem, hallgattam végig mit csinál anyámmal, volt hogy kihivott a gyerekszobából nézzem meg mit csinál, és anyám torkánál tartotta a legnagyobb kést ami a fiókunkban volt. Azt mondta ha még egyszer 3-ast hozok haza elvágja anyám torkát. Ezt azért is el szokta játszani, ha szó szerint nem csillogott a ház, nem izlett neki a kaja, stb... Most 20 éves vagyok, nincs olyan nap, hogy ne jutnának ezek eszembe. Jártam 17-18 éves koromban psychológushoz egy ideig, aki azt mondta tul érzékeny vagyok, tul stresszes, stb. Mikor ezeket elmondtam neki, megértette.

Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy ne hagyd hogy a te gyereked is igy járjon, mint én, mert gondolom boldog életet szeretnél neki! Azonnal hagyd el azt a fa*kalapot!!!

Hozzáteszem, én anyám azért nem hagyta el,mert azzal fenyegette hogy ha elhagyja vagy feljelenti, nem őt fogja bántani, hanem alkap engem valahol, mertt tudta hogy anyámnak ez jobban fájna mintha vele csinálna bármit is!

2011. máj. 13. 19:05
 23/107 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szerintem a legjobb a zárcsere után az lenne, ha eladnád a lakást és elköltöznétek. Nem kell messzire, csak hogy legalább ne tudja hol laktok, nehogy valamikor úgy döntsön, hogy bosszút áll...:S
2011. máj. 13. 19:06
 24/107 A kérdező kommentje:
Volt már ilyen, hidd el. Betöri az ajtót. Ma szóltam a szüleinek, hogy beszéljenek vele, mert teljesen ki vagyok készülve, így nem lehet élni. Megkértem őket, hogy beszéljenek vele, hogy menjen el, hagyjon minket rendesen élni. A szülei neki adnak igazat. Állítólag miattam van az egész, hogy én nem hagyom, hogy elmászkáljon otthonról, mert, ha egy héten már 2 éjszaka nem jön haza nagyon ideges szoktam lenni.
2011. máj. 13. 19:08
 25/107 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ismerős a helyzet, amikor valakit nem lehet elküldeni. De ha a te neveden van a lakás, akkor csak tehetnél valamit. Holnap az első dolgod legyen, hogy bemész rendőrségre, bíróságra, családsegítőbe (igazából nem tudom, hova kellene, de szerintem elmondják a lehetőségeidet a rendőrségen is), és elkezdesz tenni érte, hogy tűnjön el.
2011. máj. 13. 19:11
 26/107 anonim ***** válasza:
100%
Költözzön akkor oda valamelyik családtagod, férfi lehetőleg. A férjedet meg jelentsd fel szépen.
2011. máj. 13. 19:11
 27/107 anonim ***** válasza:
100%
Nézd. Tudom hogy nehéz és nagyon igazságtalan, hogy ott kell hagyni mindent, ami a tied, és amiért te dolgoztál meg, de MEG KELL LÉPNED!!!! Költözzetek el, messzire, a gyerekek váltsanak ovit, legalább ötlete sem lesz hogy hol keressen titeket. Én az anyukámat is vinném, nehogy rajta töltse ki a mérgét. Új életet kell kezdenetek valahol messze, ha nem akarsz egy egész életen át tartó szenvedést saját magadnak és a gyerekeidnek. Kérlek légy erős!!!!! Vannak dolgok, amik többet érnek a pénznél, ilyen például a gyerekeid biztonsága, a saját biztonságod, az életetek...Lépned kell!!!
2011. máj. 13. 19:12
 28/107 anonim ***** válasza:
91%
Ha betöri az ajtót, hívod a rendőröket. A megoldás kézenfekvő, nagyon jó helyzetben vagy, hisz van lakásod, ne legyél életképtelen, ahogy előttem is írták.
2011. máj. 13. 19:15
 29/107 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok életképtelen. Hogy lehet úgy telefonálni, ha az ember a gyerekeit védi???
2011. máj. 13. 19:19
 30/107 anonim ***** válasza:
94%

egyszerü ez.

1. verés

2.látleletet vetetni

3.feljelentes

4.távoltartatás

5. válást beadni

6. közben 4-5 markos legényt ügyesen és titokban felbérelni és kiveretni a fogát szegénynek, hogy ne legyen kedve mégegyszer hozzadnyulni a feregnek

az ilyen gerinctelen, töketlen pondrót nem sajnalnam, ha nyomorék maradna sem.

2011. máj. 13. 19:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!