Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok túl hisztis, vagy...

Én vagyok túl hisztis, vagy van okom szakításon gondolkodni?

Figyelt kérdés
Alapvetően jól megvagyunk a barátommal, de mikor nem találkozunk 2-3 napig csak ímélben tartjuk a kapcsolatot. Ez nem lenne baj, de semmi kedvességet nem ír nekem sosem. Sem azt, hogy szeret, hiányzom vagy valami kedves becézés, semmi. Igaz, mikor találkozunk akkor mondja, hogy hiányzom meg szeret, de mégsem írja, ha nem vagyunk együtt. Ez már szőrszálhasogatás, vagy szóljak neki? Túl nagy a szeretetigényem? Amúgy 2 hónapja vagyunk együtt, én 21/L, ő 26/F
2011. máj. 13. 15:13
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Basszus, de rátapintottál, Colin Firth a legszexibb pasi:D Hát azért ez túlzás, hogy elképzelem a forgatókönyvet, de olyan kapcsolatban sem leszek benne, amiben csak szenvedek. Sok mindenben szabad utat adok a másiknak, nem féltékenykedek, nem birtoklom stb, de a szeret kimutatása nekem természetes dolog, enélkül nem tudok benne lenni. Majd beszélek vele erről legközelebb, kíváncsi vagyok a véleményére.
2011. máj. 13. 18:25
 42/45 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem is ebből a szempontból kétféle ember létezik, vagyis eddig szinte mindig ezzel a két véglettel találkoztam: van, aki igényli az ilyen jellegű törődést, és van, aki abszolút nem.

Én is azok közé tartozom, akik nagyon igénylik. De ez szerintem felfogás kérdése. Az eszemmel értem és felfogom, hogy a szeretet és a szerelem nem ezen múlik, sokkal inkább a tetteken és a törődésen, és mondhatják nekem naponta hússzor, hogy "szeretlek", ha amúgy nem érzem. Viszont számomra is ez egy olyan nélkülözhetetlen momentum egy párkapcsolatban, ami ha nincs meg, valahogy keserédessé válik az egész. Pont azért, mert én úgy gondolom, hogyha szeretünk valakit, akkor az sohasem lehet túl nyálas, vagy unalmas, ha naponta többször elmondom neki, hogy mennyire szeretem, mennyire hiányzik és milyen jó vele, azon túl, hogy persze a szavakon kívül a tetteimmel is ugyanezt bizonyítom. És ha valaki nem ezt teszi, tehát nem mondja, akkor abból én talán helytelenül, de arra következtetek, hogy nem szeret eléggé, hiszen, ha szeretne, ő is mondaná. És itt jön be az, hogy ez azért van, mert alapvetően különbözünk ezen a téren, és itt nehezen lehet változást kicsikarni, hiszen nem lehet valakit arra kötelezni, hogy naponta 100x elmondja, hogy mennyire imád, ha egyszer ő nem érzi a késztetést.

Jogosan gondolkodsz tehát azon, hogy ha ez nincs meg a párodban, akkor van-e értelme együtt, hiszen ezek szerintem eléggé jelentősen befolyásolják egy kapcsolat hangulatát, ha ennyire két véglet találkozik. Bár tény az, hogy nem biztos, hogy két hónap után ennek még jelentőséget kell tulajdonítani. Várj még egy keveset, és ha nem változik jelentősen, és ez téged még mindig nagyon zavar, akkor kezdj el csak olyasmiken gondolkodni, hogy van-e tovább értelme.

2011. máj. 13. 18:40
 43/45 anonim ***** válasza:
82%
de ha együtt vagytok akkor kimutatja nem?? az a lényeg szerintem. eltúlzod ezt a dolgot. Már ha az a helyzet ami nekem jött le. csak azért mert emailben nem olyanokat, nem úgy ír mint szeretnéd, de élőben meg olyan amilyenre vágysz, akkor hol a szenvedés?
2011. máj. 13. 19:01
 44/45 A kérdező kommentje:
Igen, ha együtt vagyunk kimutatja, de akkor sem mindig. Búcsúzásnál általában semmi, csak egy szimpla szia, semmi hiányozni fogsz, vagy ilyesmi. Nagyon őrlődöm, mert ilyen átkozottul érzékeny vagyok, muszáj lesz vele beszélnem.
2011. máj. 13. 19:09
 45/45 anonim ***** válasza:
52%
figyelj kérdező,de most komolyan... mit vársz ettől az egésztől,meg saját magadtól? ez nem őrlődés,amit te csinálsz,hanem nyávogás. egy 21 éves felnőtt fiatal lány ne azért nyávogjon,mert nem írja neki 2 hónap után a barátja,hogy szereti vagy nem szereti... vagy már annyira felnőtt,hogy odaállj elé,és megkérdezd.ha meg ezek miatt azon gondolkodsz,hogy elhagyod,akkor tudod mit? éretlen vagy egy kapcsolathoz,kívánom,hogy ez legyen a legnagyobb gondod,de tényleg...
2011. máj. 13. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!