Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok túl hisztis, vagy...

Én vagyok túl hisztis, vagy van okom szakításon gondolkodni?

Figyelt kérdés
Alapvetően jól megvagyunk a barátommal, de mikor nem találkozunk 2-3 napig csak ímélben tartjuk a kapcsolatot. Ez nem lenne baj, de semmi kedvességet nem ír nekem sosem. Sem azt, hogy szeret, hiányzom vagy valami kedves becézés, semmi. Igaz, mikor találkozunk akkor mondja, hogy hiányzom meg szeret, de mégsem írja, ha nem vagyunk együtt. Ez már szőrszálhasogatás, vagy szóljak neki? Túl nagy a szeretetigényem? Amúgy 2 hónapja vagyunk együtt, én 21/L, ő 26/F
2011. máj. 13. 15:13
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
53%

Ezek szerint én leszek eddig csak az aki egyetért a kérdezővel.

Eleve szerintem ha nem találkoznak , nem emailezni kéne, hanem telefonon beszélni. És ha az ember nem a legelején a legszerelmesebb, a legjobban a másikra vágyó, akkor mikor? Én amikor összejöttem a Párommal, én is 21 éves voltam, Ő 27. Minden nap találkoztunk, mert mind a ketten odáig voltunk/vagyunk egymásért. 3 hét után megkérdezte, hogy hozzá költöznék e. ööööö 3 hét!!!!!!!!! És Ő mondta ki először 1 hét után, hogy szeretlek! Akkkor ő most egy nyálas, nem férfias férfi????

Megjegyeznem, hogy a kérdezőnél 2 hónapról van szó, és nagyon nem tartom jó dolognak, és hosszútávú kapcsolatnak, ha valaki már az elején ilyen. Meg ciki azt mondani a másiknak akit elvileg szeret, hogy szeretlek, vagy hiányzol, vagy esetleg azt hogy Egyetlenem, Kincsem, vagy bármi.

És nekem nem mondja azt egyetlen nő se, hogy gyűlőli ha a párja becézi, mert minden nőnek jól esik!!!

Én még nem szakítanék addig, míg ezt el nem mondom neki, hogy ez neked jól esne és nem csak email létezne, meg amikor nem találkoztok, úgy viselkedne mint aki szereti a másikat.

Csak néhány nő létezik, aki szereti kimutatni az érzéseit, és szeretné ha viszonozva lenne?! 24/N

2011. máj. 13. 16:19
 22/45 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem NEM vagy hisztis!

Nekem is jól esik, ha írja is, hogy hiányzom neki, nem csak mondja. Nem kell agyon ömlengeni, de nem hiszem, hogy nehéz lenne egy hasonlót írni:

Hiányzol kedvesem/drágàm/szépségem/kicsim.

Ez miért nyálas, már ne is haragudjatok? Ennyire kihaltak az érzelmek? Engem is zavarna ha egy tök rideg levelet kapnék, ami akár a haveromtól is jöhetett volna.

Még szerencse, hogy az én férjem nem ilyen. Ö is utál írni, 1-1 mondatot ír, szmájlik meg kutyatöke nélkül, de annyit mindig odaír, hogy hiányzol, szeretlek stb. És 1 hónap után is odaírta!!!!!

Kedves Kérdezö! Lehet, hogy a párod nem hozzád való, mert nem olyan érzelmi beállítottságú. Ezt neked kell mérlegelned, hogy hosszútávon mennyire tudod ezt elfogadni.

2011. máj. 13. 16:25
 23/45 anonim ***** válasza:
56%

komolyan,két hónap után mit akarsz?valaki írta,hogy "mikor,ha nem az első hónapokban a legszerelmesebb valaki",ugyan már! nálunk másfél hónap után alakult ki szerelem,addigra már ismertem annyira a barátomat,hogy azt tudjam mondani,igen,amit érzek,az szerelem...

nem hisztis vagy,de túlzásba viszed a szeretgetést. viszont ha ilyesmi miatt szakítasz,akkor inkább nem szeretném jellemezni a viselkedésed...ha már ennyi esik ennyire rosszul,mi lenne,ha a barátod mondjuk összevitázna veled? vagy ha nézeteltérés lesz a jövőben,akkor fogod magad és kilépsz egy kapcsolatból? nagyon nem jó,hogy már ennyire az elején ilyesmikre rápörögsz,ettől nincs szépsége a dolognak,ettől érzed azt,hogy szakítanod kéne...én a helyedben elgondolkodnék.egy komoly, felelősségteljes és felnőtt kapcsolat nem az emailekben leírt vagy kimondott hiányzolokból és szeretlekekből áll. ha már így, 2 hónap után ilyen jellegű dolgokon görcsölsz,tök felesleges bárkivel kapcsolatot kezdened.

valaki írta pár kommenttel ezelőtt,hogy a fiúk nem mindig szeretik kimutatni,amit éreznek. ehhez annyit mondok,hogy de,szeretik,csak van,aki nem a szavak embere. én személy szerint a falra másznék,ha egy srác nyálasan,állandóan azt hajtogatná,mennyire hiányzom neki,nyilván embere válogatja... de szerintem kérdező,gondolkodj el egy kicsit,mert valami nincs rendben a világnézeteddel. szerintem nem az a legfontosabb egy kapcsolatban,hogy valaki állandóan azt írogassa meg mondogassa,mennyire szeret,hanem az,hogy éreztesse. és el kell keserítselek, ez még csak két hónap,én nem várnék még világmegváltást,se leánykérést meg ilyeneket. lehet,hogy a srác azért mondja,h szeret,mert te is mondtad neki, a szíve mélyén meg talán nem érzi MÉG ezt. legyél türelmesebb... ha neked tényleg Ő a fontos,és nem az,hogy állandóan kinyilvánítsa,mennyire számítasz neki.

2011. máj. 13. 16:32
 24/45 anonim ***** válasza:
59%
Miért lett mindenki lepontozva, akinek az a véleménye, hogy nem baj, ha nem ír ilyeneket? Nem ez volt az egyik válaszlehetőség??
2011. máj. 13. 16:37
 25/45 anonim ***** válasza:
73%

Mi 5 hónapja voltunk együtt, mire mondta a férjem, hogy szeret. Éreztette már az első perctől fogva, de nem mondta ki. Azóta sem mondja rendszeresen, mert nem akarja elcsépelni, meg nem az a típus, aki állandóan becézget.

Az elején nekem is rosszul esett, de mostmár teljesen megszoktam a dolgot. Ha szeretet hiányom van, egyszerűen odabújok hozzá, olyankor átölel, simogat...

E-mailben, sms-ben meg még talán soha nem is írta, hogy szeret.

Vannak ilyen típusok, ettől még nem seretnek kevésbé. Csak nem szeretik mondogatni.

Az a kérdés, hogy érzed-e, hogy szeret? Boldog vagy-e vele?

2011. máj. 13. 16:41
 26/45 anonim ***** válasza:
66%

Azért lett minden ellentétes vélemény lepontozva, mert a kérdező tényleg hisztis.. nem tűri a kritikát :P

"És nekem nem mondja azt egyetlen nő se, hogy gyűlőli ha a párja becézi, mert minden nőnek jól esik!!!

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:19"

Hát akkor ezt hallgasd meg: én nő vagyok, és utálom, ha nyálasan becézgetnek.

2011. máj. 13. 16:42
 27/45 napietus ***** válasza:
33%
én is nő vagyok, és én sem bírom a nyálzást. nem írok ilyeneket, és nem is veszem jó néven. nagyon szeretem a férjemet, bármit megtennék érte, de életemben nem írtam neki csöpögős e-maileket, és nem is fogok
2011. máj. 13. 16:45
 28/45 anonim ***** válasza:

És mi számít nyálzásnak?

Akkor hogy hív titeket a párotok?

2011. máj. 13. 16:47
 29/45 napietus ***** válasza:
a nevemen. vagy szivemnek.
2011. máj. 13. 16:48
 30/45 anonim ***** válasza:
43%
Úgy hívja őket, hogy ASSZONY GYERE IDE, vagy például Andrea gyere már.
2011. máj. 13. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!