Én vagyok túl hisztis, vagy van okom szakításon gondolkodni?
ennyi, "szivemnek"... akkor mégis nyálzól nem?:D
A kérdezőnek ez is bőven elég lenne, ha csak ennyit mondana.
Hogy mekkora hisztit csapnak egyesek ennek a pontozásnak! Kész röhej!
Amúgy meg vannak, akik igénylik a kedveskedést, vannak, akik nem. Nem vagyunk egyformák, így szép a világ. Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy a kérdező és a párja tudnak-e ilyen téren összecsiszolódni, ha nem és ez valamiért rányomja a bélyegét a kapcsolatukra, nem boldogok emiatt együtt, nem illenek össze, akkor mi a fenéért szenvedtessék egymást?
De ehhez azért több kell két hónapnál és mivel senki nem gondolatolvasó, ha valakinek valami igénye van, amit úgy érzi, hogy nem kap meg és nem is alakul a helyzet jobb irányba, akkor meg lehet azt beszélni a partnerrel.
"Hogy mekkora hisztit csapnak egyesek ennek a pontozásnak! Kész röhej!
Amúgy meg vannak, akik igénylik a kedveskedést, vannak, akik nem. Nem vagyunk egyformák, így szép a világ. Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy a kérdező és a párja tudnak-e ilyen téren összecsiszolódni, ha nem és ez valamiért rányomja a bélyegét a kapcsolatukra, nem boldogok emiatt együtt, nem illenek össze, akkor mi a fenéért szenvedtessék egymást?
De ehhez azért több kell két hónapnál és mivel senki nem gondolatolvasó, ha valakinek valami igénye van, amit úgy érzi, hogy nem kap meg és nem is alakul a helyzet jobb irányba, akkor meg lehet azt beszélni a partnerrel."
Annyira a szívemből szóltál!!!! :D
Egyébként valaki felvetette,hogy akkor kit hogy hív a kedvese... nos, nekem úgy 17 éves koromig még jólesett,ha valaki cicának,kicsimnek vagy szívemnek hívott. Most, 24 évesen a nevemen szólít a szerelmem,ahogy én is Őt. Vagy esetleg Kedvesnek,Kedvesemnek,és ez a szó sokkal szebb,sokkal jobban esik és többet jelent,mintha az őicipicihusimanógyugyururubugyurutündérmackóbogárvirágszála lennék... és nekem olyan 1 hónap után írta először,hogy hiányzom neki.Azt pedig,hogy "szeretlek",nem emailben vagy smsben írogatta,hanem kimondta,amikor találkoztunk.
Kérdező, ha nem tetszik,hogy a barátod ezeket nem mondja,kérdezz rá finoman. Nem kell neki nyávogni vagy túlzásba vinni ezt, még csak 2 hónapja vagytok együtt. Lehet,hogy még nem biztos a dolgában,de egy kapcsolat nem ezeken a nyáladzós dolgokon múlik,hidd el nekem... :)
Én pl. igénylem az ilyesmit.
Azt pedig neked kell tudnod, hogy emiatt szakítani akarsz-e.
Én nem tudom, hogy hogy tudnám megszokni ennek a hiányát.
Viszont aki azt írja, hogy meg kell beszélni. Ezt hogy lehet? Drágám légyszíves becézgess? Írd, hogy hiányzom? Ha nem olyan típus, úgysem fog, mert nem megy neki, ha pedig olyan, akkor valószínűleg már megtette volna. Esetleg kiderülhet, hogy olyan típus, csak lassan nyílik meg.
De aki nem ilyen természetű, azt azért mégsem lehet rávenni erre. Ahogy pl. engem sem lehetne leszoktatni róla.
(nem kötekedni akarok, csak kíváncsi vagyok)
16:58
Nekem pl. az egyik volt barátom soha nem mondta ki, hogy szeret, pedig én igényeltem volna. Megkérdeztem, hogy miért van ez, ő erre azt mondta, hogy ő úgy van ezzel, hogy a szerelmet nem szavakkal, hanem tettekkel kell kifejezni és azt hitte, így is érzem.
Elmondtam neki, hogy igen, de azért néha olyan jól esne hallani, nekem valahogy jó érzés lenne, még ha enélkül is tudom.
Megértette, és ezután mindig ki is mondta, állítólag később neki is jólesett kimondani, főleg miután látta, hogy nekem mennyire jólesik.
Néha tényleg csak egy kis nem túl követelőző rávezetés kell és mindenki boldog, nincs vita, meg hiányérzet.
Persze van, hogy ez nem elég, annyira különböző a két ember.
Ahány férfi, annyi típus.
Párom mindig becézget, és én is őt, ez már 2 éve így van Nálunk, nekünk jó, és mind a ketten igényeljük. De sosem szerettük ha cicám, mackó becézgetés került elő. Nálunk a becézgetés kimerül a szívem, kicsim, szerelmemnél.
Igaz mi sms-ben is mindig írjuk egymásnak ha ritkán tudunk együtt lenni, hogy "szeretlek, hiányzol".
De valószínű, hogy a párodnak ezek a dolgok túl csöpögősek, meg amúgy is csak 2 hónapja vagytok együtt. De mikor együtt vagytok és érezteti, hogy szeret téged akkor ne szakíts vele. De várjatok még egy kicsit, nem ismeritek egymást még annyira. Majd később kiderül, hogy mennyire egyezik az értékrendetek.
Egy jól működő, stabil kapcsolatnak, nem a becézgetések az alapja. Ha nem az őszinteség, a kölcsönös tisztelet.
Amikor együtt vagytok, és ha akkor kimutatja, és mondja az érzéseit nincs értelme, hogy szakíts vele.
Elsősorban le kellene ülnötök és ezeket a dolgokat átbeszélni, lehet, hogy ő nem így látja. Most helyt áll ez a mondás: "néma gyereknek az anyja sem érti a szavát."
Ezen gondolkozz el egy kicsit.
Szerintem itt az a baj, hogy te elképzeled, milyen a számodra ideális párkapcsolat. Tehát a forgatókönyv megvan, te meg szereplőt keresel hozzá.
Viszont az életben kevés Colin Firth szaladgál. Úgyhogy el kell döntened, hogy mi fontosabb: a "forgatókönyved", vagy a férfi, akit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!