Én vagyok túl hisztis, vagy van okom szakításon
gondolkodni?
Figyelt kérdés
Alapvetően jól megvagyunk a barátommal, de mikor nem találkozunk 2-3 napig csak ímélben tartjuk a kapcsolatot. Ez nem lenne baj, de semmi kedvességet nem ír nekem sosem. Sem azt, hogy szeret, hiányzom vagy valami kedves becézés, semmi. Igaz, mikor találkozunk akkor mondja, hogy hiányzom meg szeret, de mégsem írja, ha nem vagyunk együtt. Ez már szőrszálhasogatás, vagy szóljak neki? Túl nagy a szeretetigényem? Amúgy 2 hónapja vagyunk együtt, én 21/L, ő 26/F
Én nő vagyok, de én is utálom a becézést meg ha valaki nyálasan jópofizik, és én sem szoktam ilyeneket írogatni másnak.
Tőlem nagyon távol áll ez a "jaj nyuszimuszikám de hiányzol a kis papamacidnak" stílus, az ilyen pasi irritál.
Ha szereted, fogadd el hogy ő nem az a nyálas-romantikus fajta, de attól még szerethet őszintén.
2011. máj. 13. 15:24
12/45 anonim válasza:
*éves
2011. máj. 13. 15:26
13/45 A kérdező kommentje:
Akkor el kell gondolkodnom, hogy összeillünk-e, mert én ilyen nyálas típus vagyok, és igen, volt már olyan barátom, aki ilyen volt, szerettem is őt. Nem hinném, hogy én erőltetném rá a 'szeretlek'-et, magától mondta nekem.
2011. máj. 13. 15:29
14/45 anonim válasza:
A barátom 3 hónap után mondta először, hogy szeret. Akkor mondta, és még kellett 3 hónap, mire leírta:D Nem nagyon értem, miért kell kapkodni...
2011. máj. 13. 15:31
15/45 anonim válasza:
nem tök mindegy, hoyg e-mail, vagy ímél? -.- "bírom" ezeket a mindenbe belekötéseket, amikor a kérdés szempontjából tök mindegy, hogy hogy írja.
Na tehát: én úgy gondolom, hogy ez nem akkora probléma, nem szakítóok. Ha emiatt szakítasz vele, akkor hagy ne minősítselek. Megértem, hogy rosszul esik, de az is lehet, hogy fog változni, esetleg meg is említheted neki. De úgyis aza lényeg, hogy milyen amikor együtt vagytok. És ha akkor érezteti, hogy szeret, akkor legyél boldog :)
2011. máj. 13. 15:51
16/45 napietus válasza:
szerintem is Te vagy kicsit túl...hogy is mondjam, kötekedős.
2011. máj. 13. 16:00
17/45 anonim válasza:
Ha amúgy érzed, hogy szeret, ne gondolkozz a szakításon! Lehet, hogy csak személytelennek érzi a számítógépen keresztüli kedveskedést, vagy nehezebben fejezi ki az érzéseit. Nyugodtan rávezetheted szépen lassan arra, hogy te viszont ezt igényled, akár még finoman szóba is hozhatod. A türelem és a kedvesség sokszor csodákra képes ilyen téren. Két hónap rövid idő, adj még időt a kapcsolatnak, szerintem.
2011. máj. 13. 16:00
18/45 anonim válasza:
2 hónap után én se mondanám...az még nem kapcsolat. Nem is ismerhetitek egymást annyira még.
2011. máj. 13. 16:05
19/45 anonim válasza:
Szerintem is Te vagy túl hisztis, majd ha akarja akkor leírja. Végül is az a lényeg, hogy személyesen mondja nem?
2011. máj. 13. 16:15
20/45 anonim válasza:
Nem vagy hisztis, nagyobb a szeretetigényed, ahogy nekem. Nem minden embernek elég az a pár sor emailben, kedvesség nélkül. Én biztos írnék a barátnőmnek, bármennyi ideje vagyunk együtt, nem ez számít. Szerintem kérdezd meg! :) Hiányzol-e neki, h picit hidegebbnek érzed emailben, h mi ennek az oka, lehet ő például nem az, aki szeret interneten keresztül beszélgetni. Legyen szó emailről, msnről, skype-ról. Szerintem mindenképpen kérdezz rá! Nem csak abban a pár órában kell szeretet adni a másiknak amikor együtt vagytok, plána ha több napról van szó. És ne hallgass azokra, akik azt mondják, h hisztis vagy, nem fog megmaradni melletted egy pasi sem. Ha ő nem ilyen, és neked hiányzik, akk gondolkodj el a szakításon, de előtte kérdezd meg őt is, hogy miért érzed így. Remélem segíthettem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!