Én vagyok túl hisztis, vagy van okom szakításon gondolkodni?
Igen, te vagy túl hisztis.
Az ilyen nők elől menekülnek a férfiak. Szerintem becsüld meg, hogy még veled van.
Te vagy túl hisztis.
E-mail, nem ímél.
Sok ember jobban kedveli a személyes kapcsolatot. Így jobban ki tudja magát fejezni.
Valószínűleg a párod is ilyen. Inkább személyesen mondja el mit érez és nem egy e-mailben.
Egyébként ha erről még nem is beszélgettetek, akkor semmi okod nincs szakításra. Ha csak nem is ez a valódi ok.
miért nem kérdezed meg tőle,hogy miért nem írja le ezeket? ez nem hiszti,én is nő vagyok,nekem is jól esik,ha a szerelmem kedveskedik,de nem "várom el" tőle... nyilván ha megkérdeznéd,adna rá választ,hogy miért nem kedveskedik. nem várni kell a sült galambot,hanem ha valami gond van,oda kell állni elé,és megkérdezni.
egyébként megsúgom,hogy a srácok 80%-a nem igazán a szavak embere,pláne nem e-mailben.
"És ímél, mert a magyar helyesírás szabályai szerint az idegen eredetű szavakat ejtés szerint is lehet írni."
az e-mail.
Pont azért nem írja mert még CSAK 2 hónapja vagytok együtt. Ha találkoztok akkor lemerem fogadni, hogy a hiányzol, szeretlek szót is csak Te erőlteted rá.
Mikor párommal voltunk 2 hónaposak és akkor Ő 25 éve volt, nem mondta, hogy hiányzok neki stb... Ergo azért mert ilyenkor még nem tart ott egy kapcsolat, hogy tudja az illető mennyire szereti a másikat.
Lehet, hogy ő is szeret téged, de valószínű még nem szerelemmel.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!