Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Mit tegyek ebben a helyzetben? Már megőrülök.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a párommal idén nyár végén leszünk 2 és fél éve együtt. Tavaly áprilisban volt az eljegyzésünk.

Most fogok szeptembertől továbbtanulni, valószínűleg Pesten. Tökéletesen elterveztük, hogy hogy lesz, hogyan fogunk élni, hogyan fogunk dolgozni, stb stb. Mikor mindezt előadtuk a szüleimnek, nagyon rosszul fogadták, elutasítóak voltak, egyáltalán nem volt bennük öröm, hogy önállósodni akarok egy rendes férfi mellett, saját keresetből (úgy, hogy nekik egy fillért sem kellett volna adniuk) akarunk élni, meg hogy el akarunk költözni. Összevesztek a párommal, akit azóta tiltanak tőlem. Nem találkozhatunk, nem láthatom, csak titokban tudunk találkozni, mindig veszekszik velem anyu, ha megtudja, hogy nem az akarata szerint cselekszem. Meg akarják tiltani, hogy Pestre menjek, hogy vele menjek, és választás elé állítottak: vagy a párom, vagy ők. De ha a párom mellett döntök, akkor haza többé sose jöhetek. Ilyet nem lehet...ez a kettő nem egy kategória....

Most munkát keresek hogy legalább anyagilag független legyek. Kibékülésről köztük jó pár évig szó sem eshet, mert nagyon csúnya dolgokat vágtak egymás fejéhez... De én nem akarom feladni a szerelmemet, sem a családomat, és velem senki sem foglalkozik... Mindenki elégedett itthon, hogy az van, amit akart...

Mit tegyek?

19 / L

2011. máj. 13. 09:44
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Igen kedves utolsó válaszoló, igazad lehet. Viszont itt visszautalnék egyik előtted válaszolóra, hogy boldogulni akart, és sikerült neki. Annak a híve vagyok, hogy minden sikerül, csak nagyon kell akarni. Én bízok annyira magamban és a páromban, hogy menni fog. Nyilván az egyetemet is meg kell szokni, bele kell jönni, ezt nem kifogásolom, hisz még nem vagyok egyetemista. De annyian csinálják így, hogy én is úgy gondoltam, belevágok. :)
2011. máj. 13. 18:40
 32/33 anonim ***** válasza:

szia

persze vágj bele ha gondolod,csak arra próbáltam utalni hogy "kisebb lendülettel",de a te életed.persze sokan csinálják,de ez sulitól is függ.valahol lehet,és van olyan szak ami mellett kitanulod a beled,nemhogy még dolgozz.méghozzá annyit hogy albérletet meg mindent fizetned kelljen.de te tudod,csak féltelek hogy nehogy hamar "kiégj" ha már ennyi idősen ennyi minden rád hárul.remélem helyes lesz a döntésed,és boldogok lesztek :D

2011. máj. 13. 19:43
 33/33 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszönöm !!!
2011. máj. 13. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!