Szerintetek miért nyomhatta ki a telefont párom? Bővebben lent
hogy miért? ezer és egy oka lehetett rá. lehet az ember életében egy rakás kényelmetlen, kellemetlen dolog, esetleg munkahelyi affér, elszámolási vita, bármi, amit nem szeretne a párja előtt tisztázni.
vagy az is lehet, hogy sejtette, hogy jelenetet fogsz rendezni, ezért inkább letagadta, bár nincs is jelentősége, hogy ne firtasd.
ezt Te tudhatod, Te ismered mindkettőtöket. de szerintem is vele beszéld ezt meg, ne a csajt hívogasd, mert ha nincs igazad, az nagy lebőgés lesz, és örülhetsz, ha nem ezen fog csámcsogni az egész baráti társaságotok.
Én mindíg mondtam neki hogy szóljon ha van valakije,vagy ha már nem szeret,vagy bármi csak ne csapjon be és ne csaljon meg.
Lehet te már érezted akkor is ezért mondta ezt neki?
Figyelj, én szívesen felhívom, mintha téves szám lett volna, és kiszedem belőle a nevét. Komolyan.
Ha gondolod, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!