Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nyomhatta...

Szerintetek miért nyomhatta ki a telefont párom? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Tegnap amikor eggyütt voltunk csörgött(este) a telefonja,és amikor mehnéte hogy ki az (70-es szám)kinyomta hogy nem tudja hgy kié,aztán mondta hogy biztos a haverja barátnőjéé.Mondta biztos a haverja keresi.Mondtam neki akkor miért nyomta ki,ha a haverja keresi.Utána kérdeztem hogy azért nyomta e ki mert ott vagyok és azt mondta hogy igen.Viszont tegnap délután is hívta egy csaj(hallottam a hangján)és mondta nekia párom hogy nem megy dolgozni,de mást nem nagyon értettem hogy mit beszélhettek a csajjal.De megvan a csaj száma csak nem tudom hogy milyen ürüggyel hívhatnám föl.Szerintetek?
2011. máj. 12. 16:08
1 2 3 4 5 6
 41/52 napietus ***** válasza:

hogy miért? ezer és egy oka lehetett rá. lehet az ember életében egy rakás kényelmetlen, kellemetlen dolog, esetleg munkahelyi affér, elszámolási vita, bármi, amit nem szeretne a párja előtt tisztázni.

vagy az is lehet, hogy sejtette, hogy jelenetet fogsz rendezni, ezért inkább letagadta, bár nincs is jelentősége, hogy ne firtasd.

ezt Te tudhatod, Te ismered mindkettőtöket. de szerintem is vele beszéld ezt meg, ne a csajt hívogasd, mert ha nincs igazad, az nagy lebőgés lesz, és örülhetsz, ha nem ezen fog csámcsogni az egész baráti társaságotok.

2011. máj. 12. 17:33
 42/52 A kérdező kommentje:
Csak a nevét akarnám megtudni,mert a heverja nője nevét tudom,de ha nem az ő nevét mondja akkor tuti van valakije.
2011. máj. 12. 17:36
 43/52 anonim ***** válasza:
75%

Én mindíg mondtam neki hogy szóljon ha van valakije,vagy ha már nem szeret,vagy bármi csak ne csapjon be és ne csaljon meg.

Lehet te már érezted akkor is ezért mondta ezt neki?

2011. máj. 12. 17:37
 44/52 anonim ***** válasza:
50%

Figyelj, én szívesen felhívom, mintha téves szám lett volna, és kiszedem belőle a nevét. Komolyan.

Ha gondolod, írj privit.

2011. máj. 12. 17:53
 45/52 A kérdező kommentje:
Felhívtam,de nem mondta meg a nevét.De még probálkozom(most egy ideig nem,hogy ne legyen feltűnő),csak majd nem én beszélek vele.Páromból nem tudom hogy kellene kiszedni...
2011. máj. 12. 18:50
 46/52 anonim ***** válasza:
Mit mondtál neki?
2011. máj. 12. 18:57
 47/52 TOMAtm ***** válasza:
51%
szerintem semmi közöd hozzá h kivel beszélget a pasid a telefonján.ha nem akarja elmondani akkor mit erölteted?ha az én csajom lennél ki is dobnálak ha belenéznél a telómba.
2011. máj. 12. 19:23
 48/52 A kérdező kommentje:
Nem akadályozom(meg sem tudnám akadályozni) hogy kivel beszélgessen,csak akkor vllja be hogy ismeri.Ne hazudozzon hogy nem ismeri aztn ismeri stb.
2011. máj. 12. 20:08
 49/52 anonim ***** válasza:
tudakozóban nézted a számot?
2011. máj. 13. 08:19
 50/52 A kérdező kommentje:
Néztem a számot de titkos.Tegnap is hívta a csajt,engem persze minek.Azt mondta nem volt munkájuk,pár percel késbb annyit dolgozott hogy még csörgetni sem éert volna rá.
2011. máj. 13. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!