Mit csinaljak? Hogy apukam vegyen nekem telefont vagyis hogy egyezzen bele?
Bocsánat, ha általánosítottam. :) Természetesen vannak kivételek, de sajnos manapság a legtöbb gyerek olyan, mint a kérdező...
3. voltam.
mark86
azért hogy kitekerjék a kezéből és két pofon mellet még a töltőt is elhozatják vele,utána meg sírnak hogy mit kell tenni ilyen esetben...
keresd meg rá a pénzt,ne követelőzz,van olyan gyerek is akinek a fülkében kell állni ha gondja van és el kell érnie a szüleit...
Azt, hogy az általad megjelölt telefon mit tud nem tudom.Itt elhangzott hetven ezer.Akinek ilyenre "fussa" az sem tudja kihasználni amit az a telefon szolgátat.Csak feltételezem, hogy neked flancbók kellene.
Egyébként könnyű más dárdájával verni a csalánt.Ha történetesen meg is venné az apukád, amit remélem nem tesz meg, akkor a te csevejeidet kinek kellene fizetni.A te diáknunkádból?Miért nem arra akarod rábeszélni az ősödet, hogy engedjen el a nyáron dolgozni.Ez persze eszedbe sem jut.Nyilván könnyebb a léha, flanc élet.
Kinek nem inge ne vegye magára, legalább is addig, amig ki nem fizeti.
életem, nekem 23 évesen nincs rá pénzem. spórolok rá. egyébként tényleg nagyon vagány teló, de a te korodban még max menőzni tudnál vele, és nem pedig kihasználni a funkcióit.
menjél szépen melózni, keresd meg rá a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!