Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak szerintetek?...

Mit csináljak szerintetek? Megvegyem a telefont magamnak, vagy várjak vele?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz,de leírom az előzményt is,hogy mindent értsetek.

Pontosan nem tudom hány éves voltam,ha jól emlékszek 9-10 éves körül lehttem amikor a szüleim nyitottak egy bankszámlát nekem.Eleinte havi 1000,mad 2000 és jelenleg 3000Ft-ot utalnak rá.Ez a zsebpénzem.Ugye akkoriban még nem kellett nekem pénz,ezért az csak volt és gyűlt a pénz.Jelenleg 40.000Ft van rajta.Több volt,csak a nyár végén elég sok dolgott vettem abból a pénzből.Anyum mondta,hogy megadja azt az összeget amit a papírboltban hagytam (füzetek,tankönyvborító,toll,órarend...).Ez volt kb. 2 hete azóta sem adta meg,de én nem fogok neki szólni.Tudom,hogy nem vagyunk eleresztve anyagilag és nem akarom ilyenekkel is terhelni őket.Néha ruhát is veszek magamnak,vagy feltöltöm a telefonomat pénzzel és kozmetikumokat is rendszeresen magamnak veszek.Ezért most "csak" 40.000Ft van rajta.

A héten bedöglött a még 1,5 éves telefonom...már egyébként sem szerettem annyira,de csak azért nem vettem volna újat.

Most egy régi nokia van nálam..de kb. ez is olyan,hogy bármikor tönkre mehet.

A szüleim biztos,hogy nem fognak nekem telefont venni most.

Én pedig talán sajnálnám rá a pénzt...

Először arra gondoltam,hogy majd karácsonyra kérek.A nagynénémékktől és papámtól úgy is pénzt kapok és akkor kipótolom ha kell és abból vennék telefont...Csak az még messze van.

Ha vennék telefon érintőképernyőset vennék,az biztos.

A nővéremmel beszélgettem ma és rávilágított arra dologra,hogy tulajdonképpen ez most olyan helyzet,hogy jó hogy van pénzem.Ugyanis azt mondtam neki,hogyha most veszek telót,akkor kevés pénzem marad és ha valamire megint kellene akkor nem lesz pénzem...

Ami most nagyon tetszik telefon,az LG KP502 és most 25.000Ft a t-mobile-nal...

Szerintetek mit tegyek?Vegyem meg most,vagy várjak vele?

Karácsony előtt szokott akció lenni,ugye?

15/L

2010. szept. 11. 17:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Elnézést,ha rossz kategóriába írtam ki,de talán itt kapom a legértelmesebb válaszokat:)
2010. szept. 11. 17:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia! szerintem várj vele mivel karácsony előtt valóban vannak akciók és akkor kérhetnéd a rokonoktól+szülőktől azt ajándékba és a pénzed megmaradna vészhelyzetre 3 hónapot pedig ki bírsz szerintem ezzel. Lehet karácsonyra a 25 ezres teló csak 15 ezer lesz
2010. szept. 11. 17:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha bedöglik a telefonod1és fél évesen,akkor még van rá garancia.

Egyébként is Van telefon 10-15ezer ft-ért is.

2010. szept. 11. 17:13
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

Már július vége felé voltak gondok a telefonnal,de nem lehetett megavítani.Egyébként 1 év garancia volt rá,ami június elején járt le-.-"

2010. szept. 11. 17:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Én nem venném meg, mert van még egy használható telefonom. Az érintő képernyőst meg azért mert az hamar beszar, kivéve ha nem százezres cucc! karácsony már nem messze van, s akkor klassz akciók vannak, addig meg gyűjteném a pénzt.
2010. szept. 11. 17:18
 6/12 A kérdező kommentje:

Na akkor döntöttem.

Várok karácsonyig:)

Egyébként ha most megvenném a telefont,akkor kb. 6-7 hónapig nem tudnék venni semmit,max. ha anyum ad pézt...:S

2010. szept. 11. 17:20
 7/12 anonim válasza:

Szia! Sztem jól döntöttél, várj csak karácsonyig, ;)

száz, h lesz vmi jó kis érintőképernyős akcióban. :) Am is hidd el, hipp-hopp itt a karácsony. ;D

2010. szept. 11. 17:31
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem is várj karácsonyig(régi telón 40ezer helyett 17 ért vettem karácsonyi akcióban)és am hülyeség h az érintőképernyős bedöglik hamar(bár lg t nem vennék)
2010. szept. 11. 17:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Lg-t én sem javaslom, akkor már inkább samsung, amit olyan 30.000 láttam, lesz az még kevesebb is!

Menj fel a t-mobile.hu-ra és ott olvasgasd el miket írnak ezekről a telókról így karácsonyig ki tudod választani a legmegfelelőbbet!

Amúgy nem tudom t-mobile-os vagy-e de én úgy tudom hogy készülékre 2 év garancia van, tartozékok beleértve aksi meg 1 év.

2010. szept. 11. 18:09
 10/12 anonim ***** válasza:
barátnőm tavaly ilyenkor vett telot 30.000Ft-ért. Én rá pár hónapra,karácsony elött vettem ugyanolyat,és több mint 10.000Ft-tal olcsóbb volt
2010. szept. 11. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!