Albert Orsolya kérdése:
Mit csináljak ha a szüleim nem akarnak venni egy one touch telefont nekem mert hogy egy éve vettem a samsung corbyt?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 19:38
2/11 anonim válasza:
Őszintén...szerinted van esélyed meggyőzni őket? Szerintem nem sok, vagy nem sokáig próbáltad
3/11 anonim válasza:
igazuk van a one touch amúgy sem ér sok mindent...
várj még pár évet és spórolj , 1000x jobb telefonok vannak pl Iphone , v ha mindenféleképp androidos kell akk HTC
4/11 anonim válasza:
Semmit, használd az egy éves samsungot,amit gondolom szintén a szüleid vettek!!!!
5/11 anonim válasza:
Neked ez a legnagyobb gondod, Afrikában pedig éhesen fekszenek le a gyerekek.
6/11 anonim válasza:
Nem vesznek évente új telefont? A szemetek! Mindenképpen jelentsd fel őket, ombudsmannál, katonai ügyészségen, házmesternél, plakátozd ki ezt a skandallumot, stb. Ne hagyd magad! Neked 1 év után már jár az új telefon, ezt meg kell érteniük!
7/11 anonim válasza:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:43
megéri a 300ezret?...nemhinném
9/11 anonim válasza:
Menj és rinyálj gyakorikérdéseken...ja bocs hogy már azt teszed...
Érdekesmódon érdekesmódon én bőven elvagyok egy 7 éves k510i-vel is, meg bárki akit ismerek legalább 3-4 évig használ egy telefont (utána tönkremegy 1-2)
Amúgy ha nem veszik meg neked, vedd meg magadnak, a régit meg odaadod családon beül vkinek.
10/11 anonim válasza:
mychip számára nem létezik olyan, hogy pénz, csak iphone...egyébként meg hagyd rá. ha nem akarják, úgyse fogják megengedni. maximum karácsonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!