Sony Ericsson Xperia X10 mini pro telefonom van. Nagyon gyorsan lemerül. Full feltöltve éjszaka lemerül úgy, hogy reggel be sem tudom kapcsolni. Mit csináljak vele? Ha frissítem rajta az android rendszert, azt segít valamit?
Nekem sony ericsson x8- am van, és nekem is volt ilyen problémám.
Nekem pl.azért merült le egy éjszaka alatt(úgy hogy hozzá se nyúltam) mert be volt kapcsolva az adatforgalom, a 3g, és hasonlók.
Ha ezeket mind kikapcsoltad, és még mindig gyorsan merül,akkor arról valószínüleg az alkalmazások tehetnek, ugyanis elég sokszor fordul elő az, hogy ha kilépsz egy alkalmazásból azok a háttérben tovább futnak.
Mint már említettem nekem egy sony ericsson x8-asom van, ami szinte ugyanolyan mint az x10 mini pro, csak nincs billenytyűzete, de amugy a két telefon felépítésben szinte teljesen megegyezik, igy van tapasztalatom a mobilról.
Ha se az ényem, se a többi hozzászóló tanácsa sem segített, akkor javaslom hogy tölts le a marketről egy Task Killer alkalmazást, ami lelövi a háttérben futtatott szükségtelen programokat, így növelve az üzemidőt.Habár ebben nem vagyok annyira biztos, ugyanis vegyes véleményeket hallottam a Tak Killer-ekről.
Ha jobban meg szeretnéd ismerni a mobilod és az android rendszert, javaslom a sony ericsson portál android rovatát, nekem nagyon sokat segített az x8-asom megimerésében.(külön cikket találsz ott az üzemidő növeléséről) Link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!