Szerintetek miért nyomhatta ki a telefont párom? Bővebben lent
Utána kérdeztem hogy azért nyomta e ki mert ott vagyok és azt mondta hogy igen.
Ez a kulcs mondat.
Fúj, de ne nyomozz már utána, annyira rossz tulajdonság :S Minek nézegeted a telefonját?
Egyébként az én párom is kinyomja a telefonját, ha velem van, mert velem akar lenni, és nem telózni (persze megnézi, ki az, hátha fontos).
Szerintem meg semmi közöd hozzá, kicsoda és mit akar.
Vagy bízol a párodban, vagy nem. A párod, és nem a tulajdonod. Azzal beszél és azt, amit akar.
Más kérdés, hogy megcsalhat, de ez meg a kettőtök dolga, egy jó kapcsolatba nem lehet belepiszkálni. Úgyhogy a pasiddal beszéld meg a dolgot, ha meg nem hiszel neki vagy nyilvánvalóan hazudik, akkor dobd ki. Enny.
én nem hívnám fel. szerintem gáz nyomozni, meg féltékenykedni, ha bízol benne. Ha meg nem bízol benne, akkor hagyd el. ha felhívod mégis, és kiderül, hogy ok nélkül féltékenykedtél, az meg megint csak gáz.
nincs abban semmi ha kinyomta a telóját amikor veled volt. Az én férjem is szokott ilyet csinálni, sőt a tel.beszélgetéseinket meg nem egymás előtt rendezzük le. mégse aggódunk, hogy kivel beszél a másik. hidd el, ha fontos lenne, v komoly dologról lenne szó, elmondaná
Hát azért van némi köze hozzá...
Igenis joga van tudni, hogy átvágják-e a fejét, vagy nem. És erős a gyanú, hogy igen. Miért kéne megbíznia ebben az emberben? Neki kéne a megbízhatóságát igazolnia.
Hívd fel a csajt, kérdezd meg, hogy miért, milyen ügyben beszélnek. Ha kiderül, hogy közük van egymáshoz, akkor le kell lépni, és kész.
ha ennyire aggaszt, kérdezd meg a fiúd. de ne nyomozz, ciki, ha nincs igazad és akkor a fiúd mit fog szólni, hogy a háta mögött nyomoztál ok nélkül. bizalmatlan lesz veled.
nincs véletlen szülinapod, v vmi ünnep? lehet meglepi bulit szervez neked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!