Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nyomhatta...

Szerintetek miért nyomhatta ki a telefont párom? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Tegnap amikor eggyütt voltunk csörgött(este) a telefonja,és amikor mehnéte hogy ki az (70-es szám)kinyomta hogy nem tudja hgy kié,aztán mondta hogy biztos a haverja barátnőjéé.Mondta biztos a haverja keresi.Mondtam neki akkor miért nyomta ki,ha a haverja keresi.Utána kérdeztem hogy azért nyomta e ki mert ott vagyok és azt mondta hogy igen.Viszont tegnap délután is hívta egy csaj(hallottam a hangján)és mondta nekia párom hogy nem megy dolgozni,de mást nem nagyon értettem hogy mit beszélhettek a csajjal.De megvan a csaj száma csak nem tudom hogy milyen ürüggyel hívhatnám föl.Szerintetek?
2011. máj. 12. 16:08
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
44%
Hívd fel a csajt. Jogod van tudni, hogy kicsoda.
2011. máj. 12. 16:21
 12/52 anonim ***** válasza:
55%

Utána kérdeztem hogy azért nyomta e ki mert ott vagyok és azt mondta hogy igen.

Ez a kulcs mondat.

2011. máj. 12. 16:23
 13/52 anonim ***** válasza:
42%

Fúj, de ne nyomozz már utána, annyira rossz tulajdonság :S Minek nézegeted a telefonját?

Egyébként az én párom is kinyomja a telefonját, ha velem van, mert velem akar lenni, és nem telózni (persze megnézi, ki az, hátha fontos).

2011. máj. 12. 16:24
 14/52 anonim ***** válasza:
47%
Én felhívnám, de egy kis csavarral úgy, hogy a párom telefonján. :D Pl. mikor fürdik és nincs vele telefonja. Aztán hallgatnám, hogy hogy csicsereg bele a nő. Aztán ha valami "helló cucuskám", akkor letenném és utána szépen elbeszélgetnék a párommal.
 15/52 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem meg semmi közöd hozzá, kicsoda és mit akar.

Vagy bízol a párodban, vagy nem. A párod, és nem a tulajdonod. Azzal beszél és azt, amit akar.

Más kérdés, hogy megcsalhat, de ez meg a kettőtök dolga, egy jó kapcsolatba nem lehet belepiszkálni. Úgyhogy a pasiddal beszéld meg a dolgot, ha meg nem hiszel neki vagy nyilvánvalóan hazudik, akkor dobd ki. Enny.

16/52 anonim ***** válasza:
86%
Ha felhívja a csajt és kiderül,hogy XY-nak hívják,aki valóban a haverjának a barátnője,akkor mivel lesz beljebb a kérdező?Attól még nem tudja meg,hogy van-e köztük valami az ő párjával.Ez bizalmi kérdés.Beszéld meg a barátoddal,hogy mire gyanakszol.
2011. máj. 12. 16:25
 17/52 anonim ***** válasza:
64%

én nem hívnám fel. szerintem gáz nyomozni, meg féltékenykedni, ha bízol benne. Ha meg nem bízol benne, akkor hagyd el. ha felhívod mégis, és kiderül, hogy ok nélkül féltékenykedtél, az meg megint csak gáz.

nincs abban semmi ha kinyomta a telóját amikor veled volt. Az én férjem is szokott ilyet csinálni, sőt a tel.beszélgetéseinket meg nem egymás előtt rendezzük le. mégse aggódunk, hogy kivel beszél a másik. hidd el, ha fontos lenne, v komoly dologról lenne szó, elmondaná

2011. máj. 12. 16:29
 18/52 anonim ***** válasza:
40%

Hát azért van némi köze hozzá...

Igenis joga van tudni, hogy átvágják-e a fejét, vagy nem. És erős a gyanú, hogy igen. Miért kéne megbíznia ebben az emberben? Neki kéne a megbízhatóságát igazolnia.

Hívd fel a csajt, kérdezd meg, hogy miért, milyen ügyben beszélnek. Ha kiderül, hogy közük van egymáshoz, akkor le kell lépni, és kész.

2011. máj. 12. 16:30
 19/52 anonim ***** válasza:
26%
TUDAKOZÓBAN MEGNÉZTED MÁR, VAN-E RÓLA ADAT?
2011. máj. 12. 16:33
 20/52 anonim ***** válasza:
32%

ha ennyire aggaszt, kérdezd meg a fiúd. de ne nyomozz, ciki, ha nincs igazad és akkor a fiúd mit fog szólni, hogy a háta mögött nyomoztál ok nélkül. bizalmatlan lesz veled.

nincs véletlen szülinapod, v vmi ünnep? lehet meglepi bulit szervez neked :D

2011. máj. 12. 16:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!