Nyugtassatok meg, hogy nincs baj, a család minden tagja képes nem felvenni a telefont?
Párom reggel hazament a szüleihez.Mindig magánál tartja a telefont.
Napközben irtam neki emailt,nem reagált,most néztem,nem is olvasta (hurrogóknak: szabad néznem a mailjeit).
Irtam neki sms-t,nem reagált,de annyira nem volt fontos végülis.
Hivtam 4kor,nem vette fel.Azóta végigcsörgettem többször,semmi.Most már a vezetékest és az anyja mobilját is hivtam,kicsörög,semmi.
Pedig elvileg otthon ül és tanul.
Kezdek aggódni
nem tudod apukája számát vagy bárkijét aki még ismeri? barátai stb?
én is aggódnék, mondjuk én kórosan aggódós vagyok
Biztos, nincs baj, ha baj lenne, pont, hogy felvennék a telefont.
Sokan megijednek, ha a másik nem veszi fel a telefont (és ez normális is), de ha belegondolsz, ha baj történik, nem az az első, hogy lenémítjuk/kikapcsoljuk a mobilunkat. Biztos semmi baj nincsen.
Lehetséges opciók: E-mailt nem nézte, SMS nem volt fontos, aztán meg lehet, hogy elment valahová, anyjáéknál felejtette a mobilt, az anyjáé meg ki tudja, hol van, lehet, hogy mosáskor a fürdőben felejtette, nem is hiányzik neki. Vagy a párod lenémította (könyvtár pl.), és elfelejtette visszavenni.
Egyébként én is utálom ezt - és én is a legrosszabbra gondolok. De ha rossz van, úgyis egyből szól mindenki a másiknak.
Szólj azért, ha jelentkeznek! :)
megérzés
sosem halkitja le a telefont nappal és a vonalas nagyonhangos nekik
és fontos vizsgája lesz,estig tanul napok óta
és nem igaz h 1 vezetékes meg 3 mobil nem felvehető
és irtam neki sms-t is reggel h elküldtem a tanulnivalóját,azt megnézte volna:S
nincseneke ott barátai,senki,csak a szülei
papája dolgozik,ilyenkor ki van kapcsolva,10ig dolgozik és nem is ott ahol laknak
sosem megy el otthonról,mindig szól előre h megy valahová,tudja h aggódós vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!