Nyugtassatok meg, hogy nincs baj, a család minden tagja képes nem felvenni a telefont?
Párom reggel hazament a szüleihez.Mindig magánál tartja a telefont.
Napközben irtam neki emailt,nem reagált,most néztem,nem is olvasta (hurrogóknak: szabad néznem a mailjeit).
Irtam neki sms-t,nem reagált,de annyira nem volt fontos végülis.
Hivtam 4kor,nem vette fel.Azóta végigcsörgettem többször,semmi.Most már a vezetékest és az anyja mobilját is hivtam,kicsörög,semmi.
Pedig elvileg otthon ül és tanul.
Kezdek aggódni
váhh,fszm
megvan
nem lett baja,de elém kerül akkor lesz
anyukája hallotta végig a telefoncsörgést,de nem vette fel,mert kertészkedett...
párom meg kocsit csinál még egész nap,mert utközben bement autósboltba...nem tűr nyomdafestéket amit mondtam neki:S
huh, kicsit azért én is megcsapkodnám :D
A szomszéd találta meg?
Ne haragudj, de szerintem igazán hagyhatnál neki egy kis magányt, nyugalmat.
Persze nem volt szép tőle hogy azt mondta tanul, aztán autózik, de ő dolga.
Én a helyében rád lennék mérges, hogy "nyomozol" utána.
Meg kell tanulnod nem aggódni ennyire. Mit fogsz csinálni ha gyerekeid lesznek, értük hogy fogsz aggódni?
Tényleg fontos, mert a saját napjaidat keseríted meg az aggódással.
autóbalesethez: 3x voltam már autóbaleset részese,plussz családban is volt már 2 egyéb,és párom is 1x,szóval én se tettem kevesebb %-ra...
aki meg irjah hagyjak levegőt...leszarom ha nem tanul,nem nekem tanul,magának,még én szoktam mondogatni h ne tanuljon már állandóan,pihenni is kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!