Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nyomhatta...

Szerintetek miért nyomhatta ki a telefont párom? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Tegnap amikor eggyütt voltunk csörgött(este) a telefonja,és amikor mehnéte hogy ki az (70-es szám)kinyomta hogy nem tudja hgy kié,aztán mondta hogy biztos a haverja barátnőjéé.Mondta biztos a haverja keresi.Mondtam neki akkor miért nyomta ki,ha a haverja keresi.Utána kérdeztem hogy azért nyomta e ki mert ott vagyok és azt mondta hogy igen.Viszont tegnap délután is hívta egy csaj(hallottam a hangján)és mondta nekia párom hogy nem megy dolgozni,de mást nem nagyon értettem hogy mit beszélhettek a csajjal.De megvan a csaj száma csak nem tudom hogy milyen ürüggyel hívhatnám föl.Szerintetek?
2011. máj. 12. 16:08
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
40%

Ilyenek ezek a nők: Ha kinyomom a telefont, addig szekálnak, amíg el nem mondom, ki volt az. Ha nem mondom el, akkor kutakodnak, belenyúlnak, vájkálnak. Kialakítják a kis összeesküvés-elméleteiket, gyanúsítgatnak.

Ha felveszem a telefont, és női hangot hallanak, azonnal elkezdenek féltékenykedni, kivel beszélek, miért hívott, honnan ismerem. Megint jön a kutakodás.

A nőknek semmi sem jó. Ha semmi okuk nincs rá, akkor is féltékenyek, sírnak, és tovább kutatnak...

2011. máj. 12. 16:37
 22/52 anonim ***** válasza:
41%
szerintem is először a tudakozót próbáld.
2011. máj. 12. 16:38
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mennyire könnyű félreérteni egy-egy telefonbeszélgetést:

A férjemet hívta valaki és annyit hallottam, hogy azt mondja, "akkor le van fújva?". Kérdeztem, hogy a fényezővel beszélt-e (autókkal foglalkozik). Mondta, hogy nem, a lányával és az estére megbeszélt program van lefújva, mert más dolga akadt a lányának.

Szóval sok mindent bele lehet érteni egy félig elkapott beszélgetésbe.

2011. máj. 12. 16:45
 24/52 anonim ***** válasza:
43%

Nekem csak azért gyanús az egész, mert először azt mondta, hogy nem ismeri a számot, utána meg azt, hogy biztosan a haverja barátnőjéé. Ha pedig a haver kereste, miért nem beszél vele a barátnője előtt? Pláne, ha már többször is beszélt ezzel a számmal, akkor eléggé érdekes.

Én utánajárnék a dolognak. Szerintem valamit titkol előtted.

A tudakozóval kezdeném, mert abban nincsen semmi ciki. Hátha nincs titkosíttatva a száma. Ha kiderül a neve, meg a címe- és nem a haver barátnője, vagy kolléganő-, akkor én először a pasiddal beszélnék, hogy ki ez a nő, miért érdekelte, hogy mész-e dolgozni, stb. Ha támadásba lendül a párod, vagy össze-vissza beszél, akkor nagy eséllyel szeretője van.

2011. máj. 12. 16:52
 25/52 A kérdező kommentje:
Nekem is csak akkor volt gyanus amikor már mást mondott mint előtte 1-2 perccel.
2011. máj. 12. 16:57
 26/52 anonim ***** válasza:
79%
Nincs olyan fiú ismerősöd, aki ismeri a barátodat is és bizalmasan segítene neked? Arra gondolok, h vele kéne felhívatni a csajt, bemondana egy kamu nevet, meg, h valakitől kapta a csaj számát és, h a párod számát szeretné tőle elkérni, mert tudja, h nagyon jóban vannak. Ebből már csak kiderülne valami. Én is felhívnám neked szívesen, de lány vagyok és még azt hinné, h te vagy (ha egyáltalán tud rólad).
2011. máj. 12. 17:05
 27/52 anonim ***** válasza:
69%
Hívd fel rejtett számról, ha felveszi, kérdezd meg zavarodottan hogy bocsi, kivel beszélek? És akkor majd megmondja, te meg mondod hogy ne haragudj, téves.
2011. máj. 12. 17:07
 28/52 anonim ***** válasza:
50%

*Hívd fel a csajt, kérdezd meg, hogy miért, milyen ügyben beszélnek. Ha kiderül, hogy közük van egymáshoz, akkor le kell lépni, és kész.

Zseniális ötlet. Ki az a hülye, aki ilyen esetben az igazat válaszolná egy idegbeteg hisztérikának?! ("Szia, mit akarsz a pasimtól? Miről beszélgettetek telefonon tegnap?") Egyáltalán, ha azt mondja, hogy nincs semmi köztük, hinnél neki és megnyugodnál? És ha hazudik? És ha azt mondaná, hogy van köztük valami, akkor hinnél neki? Egy idegen nőnek jobban hinnél, mint a párodnak? Ne haragudj, de ez szánalmas lenne, nagyjából azt jelenti, hogy a kapcsolatotok SEMMIT nem ér.

Ha engem felhívna egy nő ezzel, kb. annyit mondanék, hogy ne zaklasson, és leraknám a telefont. Senkivel nem fogok vitatkozni, intézzék el egymás közt.

2011. máj. 12. 17:08
 29/52 anonim ***** válasza:
53%

*Hívd fel rejtett számról, ha felveszi, kérdezd meg zavarodottan hogy bocsi, kivel beszélek? És akkor majd megmondja, te meg mondod hogy ne haragudj, téves.

SOHA nem mondom meg a nevemet. Ha megkérdezik, kivel beszélnek, visszakérdezek, hogy kit hívott, vagy kivel szeretne beszélni. A mobilom attól magántelefon (a céges az más!), hogy annak adom meg, akinek akarom, tudakozóban nem vagyok, nem publikus a szám. Innentől fogva senkinek nem tartozom semmivel. Az ajtón sem engedünk be vadidegeneket a lakásba, az a minimum, hogy ŐK mutatkoznak be és mondják meg, mit akarnak.

2011. máj. 12. 17:10
 30/52 napietus ***** válasza:

én nem hoznám magam abba a szánalmas helyzetbe, hogy nyomozgassak. az igazság úgyis kiderül, mert az olyan. előbb-utóbb a felszínre tör :)

OFF

kedves előttem ikszedik válaszoló, nem, nem minden nő ilyen. pl. én sose hisztiztem életemben, pléne nem ilyesmi miatt. rossz körökben mozogsz.

ON

2011. máj. 12. 17:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!