Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nyomhatta...

Szerintetek miért nyomhatta ki a telefont párom? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Tegnap amikor eggyütt voltunk csörgött(este) a telefonja,és amikor mehnéte hogy ki az (70-es szám)kinyomta hogy nem tudja hgy kié,aztán mondta hogy biztos a haverja barátnőjéé.Mondta biztos a haverja keresi.Mondtam neki akkor miért nyomta ki,ha a haverja keresi.Utána kérdeztem hogy azért nyomta e ki mert ott vagyok és azt mondta hogy igen.Viszont tegnap délután is hívta egy csaj(hallottam a hangján)és mondta nekia párom hogy nem megy dolgozni,de mást nem nagyon értettem hogy mit beszélhettek a csajjal.De megvan a csaj száma csak nem tudom hogy milyen ürüggyel hívhatnám föl.Szerintetek?
2011. máj. 12. 16:08
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
40%
ha megvan a szám, megkéred egy barátnőd barátját, vagy valakit akiben megbízol, ha van fiútestvéred, akkor azt, tökmindegy, de lehetőleg férfit, és letiltott számmal felhívja és eljátssza, hogy heló xy vagyok, jöttök este akor ekkorra meg ekkorra blablabla, ne hagyja szóhoz jutni az a lényeg mire a csaj mondja majd hogy ez nem az a szám, és megpróbálhatjátok tőle megkérdezni hogy akkor ő kicsoda és ha elég buta akkor meg is mondja ennyi
2011. máj. 12. 17:18
 32/52 anonim ***** válasza:
Max annyit tehetsz,hogy felhívod(esetleg rejtett számról)és megmondod,hogy ezen a számon volt egy nem fogadott hívásod.Bár nem biztos,hogy így sokmindent megtudhatsz,de hátha.
2011. máj. 12. 17:20
 33/52 anonim ***** válasza:
73%

úúúristen!! Ezt a sok ármánykodást!

Ha nem bízol a fiúdban hagyd el! Ha zavar, hogy más nőkkel is beszélget, az gáz! Mondd el neki a kételyed, de ne játszd meg a hisztis féltékeny p*csát :)

Amúgy meg inkább a fiúdnak higyj, ne egy idegen csajnak. Ha a fiúd azt mondja, nincs semmi, akkor az úgyis van.

Jesszusom! Hol van a bizalom a kapcsolatotokban?

2011. máj. 12. 17:22
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb ha megmondod neki hogy mit gondolsz. Mert a mai világban ebből sajnos csak a csalás jön le. Ne folytasd amit ő elkezdett, vess ennek véget, és beszéld meg vele!
2011. máj. 12. 17:24
 35/52 A kérdező kommentje:
Nem zavar hogy más nőkkel beszélget.Csak az van hogy 1*azt mondja hogy nem ismeri a számot(közben már régebben is volt fogadott hívása tőle stb),aztán hogy biztos a haverja keresi a barátnője számán.De akkor miért nem vette föl???Aztán hogy azért nem beszélt a csajjal mert én ott voltam. Nem érdekel hogy milyen csajjal beszélget,csak hogy össze-vissza hazudik,hogy em ismeri-ismeri stb.Délután meg ismerte?este már nem.
2011. máj. 12. 17:27
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne hívd fel, mert ha félreértetted (valószínű) akkor te leszel a hibás és bűntudatod lesz.
2011. máj. 12. 17:28
 37/52 A kérdező kommentje:
Én mindíg mondtam neki hogy szóljon ha van valakije,vagy ha már nem szeret,vagy bármi csak ne csapjon be és ne csaljon meg.
2011. máj. 12. 17:29
 38/52 A kérdező kommentje:
De akkor miért hazudott?
2011. máj. 12. 17:30
 39/52 anonim ***** válasza:

17:22 vagyok.

Kedves kérdező az utolsó kommented jegyezd meg és így mond el neki! Mondd, hogy szereted, de zavar, hogy nem őszínte veled. ...stb...

ha erre sem reagál, az a gáz

2011. máj. 12. 17:31
 40/52 anonim ***** válasza:
mármint a 17:27es komment az OK
2011. máj. 12. 17:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!