A kutya igenis családtag! Egyetértetek?
Felbőszültem egyik kérdésen, gondolom tudjátok melyiken. A kutya igenis családtag. Velünk alszik vagy az ágy végében, vagy közöttünk. Ott van az asztalnál is mikor eszünk és szerintem nincs abban semmi, ha kaja közben adok neki is egy szelet szalámit. Ezen kívül én is kutyatáppal etetem, most nehéz időkben inkább meghúzzuk kicsit a saját kajaköltségeinket, de neki a táp meg kell legyen. A cica is ott ül az ölembe mindig kajáláskor.
Ugye szerintetek is így kell bánni a kutyákkal? Ha nem becsüljük meg inkább ne tartsunk.
Persze tökéletesn igazad! Az lenne a legjobb ha kaja közben még egy vadászgörény vagy egy bűzösborz is ülne a válladon.Enélkül bizonyára nem lenne elég összetett a baktérium flórád és a parazitaállomány a szervezetedben.
Én még javasolnám hogy azért naponta szopd is le a kutyusod ha kan, ha szuka kúrd meg,( ha fiú vagy ujjazd meg, de lehet h lehet már kapni kereskedelmi forgalomban kutyavibrátort is,)igazán jár neki a szex is úgy mint a párodnak és neked. Becsüld meg a kutyimutyit, olvass fel neki, és karácsonyra vegyél neki legalább egy cd-t vagy valamit, nehogy szomorú legyen hogy ő nem kapott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!