A kutya igenis családtag! Egyetértetek?
Felbőszültem egyik kérdésen, gondolom tudjátok melyiken. A kutya igenis családtag. Velünk alszik vagy az ágy végében, vagy közöttünk. Ott van az asztalnál is mikor eszünk és szerintem nincs abban semmi, ha kaja közben adok neki is egy szelet szalámit. Ezen kívül én is kutyatáppal etetem, most nehéz időkben inkább meghúzzuk kicsit a saját kajaköltségeinket, de neki a táp meg kell legyen. A cica is ott ül az ölembe mindig kajáláskor.
Ugye szerintetek is így kell bánni a kutyákkal? Ha nem becsüljük meg inkább ne tartsunk.
És mire jutottál? Mert éna másiknál nem olvastam a kommenteket.
Akkor leírom ide (mert úgy látom, nem jól válaszoltam, nem beszéltem az anyagi oldaláról), hogy én beleszámolom a macska és a kutya kajáját a költségekbe, bár nagyon ritkán kell megmondanom, hogy napi szinten mennyit költök kajára. De mivel rájuk is megy pénz, ezért ők is "kiadás", ez természetes. Az ő kajájuk is a családi kasszából van fizetve, a kutya és a macska is közös háziállatunk. Nem egyikünk tartja el őket külön alapból.
NEM! Családtag CSAK ember lehet!
Aki a kutyát,macskát családtagnak tartja,komoly pszichikai problémái vannak!
A kutya,macska természetes élettere az udvar,és nem a lakás. Ahol tud szabadon mozogni,szaladgálni stb. Csak rosszat tesz vele,az aki a lakásban tartja. Aki vele alszik,eszik,az fütyül az alapvető higiéniára.
Az állatokat lehet szeretni, kell is foglalkozni velük,de nem lehet családtagnak tekinteni.
Sajnos,sokak érzelmivliága eltorzult,és többre becsülik az állatokat a családtagjaiknál,az embereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!