Kutya vagy gyerek? Melyik mellett döntenél?
Csak egy elméleti kérdés lesz, de legyetek szívesek komolyan válaszolni rá: ha szülő lennél, és valami miatt döntened kéne a húsz éves fiad, meg a kutyád között, hogy melyikükket tartod magadnál (illetve a fiú esetében tartod vele tovább a kapcsolatot), de mindkettő nagyon fontos neked, melyik mellett döntenél?
Köztes megoldás NINCS!
Indoklást és életkort meg nemet is kérek a válaszokhoz. Köszönöm.
Ha azért, mert a gyerek allergiás a kutyaszőrre, akkor elgondolkodnék azon, hogy odaadjam a kutyát valaki megbízhatónak. De a gyerek már 20 éves, sokan ennyi idősen külön akarnak lakni...
Ha azért, mert a "gyerek" nem akar kutyát, vagy ilyesmi, akkor egyértelműen kutya. Majd megszokja. (De nem vele gondoztatnám, azt hozzáteszem.)
Ha a kutyát választod, teljesen megszakad a kapcsolat a fiaddal?!
Egyértelmű, bár irreális.
De miért kellene köztük választani?
Betegség? Mert akkor a "gyerek".
Ha pedig csak egy hiszti, hogy menjen a kutya a lakásból, akkor a kutyát választanám, amúgy meg már elég nagy ahoz, hogy megértsen ilyen dolgokat, főleg, hogy nagyon kuytacentrikus beállítottságú vagyok!
20/N
Nem tudom mi lehet a szituáció, de szerintem így beskatulyázva erre a kérdésre nem lehet jó választ adni!
Szerintem meg lehet oldani mindent úgy, hogy midnenki jól járjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!