Kutya vagy gyerek? Melyik mellett döntenél?
Csak egy elméleti kérdés lesz, de legyetek szívesek komolyan válaszolni rá: ha szülő lennél, és valami miatt döntened kéne a húsz éves fiad, meg a kutyád között, hogy melyikükket tartod magadnál (illetve a fiú esetében tartod vele tovább a kapcsolatot), de mindkettő nagyon fontos neked, melyik mellett döntenél?
Köztes megoldás NINCS!
Indoklást és életkort meg nemet is kérek a válaszokhoz. Köszönöm.
Ez a kérdés tényleg 200%-osan elméleti.
Ha tudom, hogy a gyerekem mellett nem lehet kutyát tartani, akkor nem viszek kutyát a közös lakásba. Eleve nem szerzem be a kutyát, és pont!!!
Ahogy nem választom a kutyát akkor sem, ha az önellátó, munkaképes, és külön is életrevaló szerelmemről derülne ki, hogy súlyos asztmás rohamot vált ki belőle a kutyaszőr.
Nonszensz...
Tehát: ez a kérdés inkább úgy nézne ki, hogy ha tudod, hogy a gyereked és a kutyád nem élhet egy fedél alatt, akkor viszel-e kutyát a közös lakásba?
A válasz: egyértelmű NEM.
Az ember társa az ember. Családtagja szintén az ember.
Lehet egy kutyát (macskát, papagájt, hörcsögöt) úgy szeretni, mint családtagot, de NEM családtag.
Ezzel a szöveggel, hogy a legjobb barát a kutya, általában azok áltatják magukat, akiknek erősen nehézséget okoz rendes, normális, egészséges kapcsolatot ápolni embertársaikkal.
az elején nem gondoltam, hogy egy már meglévő gyerek és egy kutya között kell dönteni. szerintem nem kérdés: gyerekem!
indokolni nem fogom, mert teljesen egyértelmű.
23f
Gyerek, minden körülmények között.
anyuka, 28
Valóban, a kutya nem egyenértékű az embernél, én pl. sokkal többre tartom mint az embereket.. Ja bocs, biztos azért van mert nem tudok kialakítani normális kapcsolatokat.
Mindegy. Én kutyát eleve nem tartanék amúgy lakásban, kertes házban pedig kizártnak tartom hogy zavarják egymást a "gyerekkel" szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!