Miért ilyenek a szüleim? Mért nem értik meg, hogy már nem vagyok gyerek?
ja de, bocsánat átszaladtam ott:(
engem 16 elött sehova nem engedtek.
16 évesen viszont már mehettem discoba is és még a barátaim is hidegen hagyták anyut. nem akarta megismerni sem őket.
igaz, azt tudta, hogy normálisak, nem iszunk és nem drogozunk.
"16 éves leszek, és még nem is voltam diskóban, pedig már ..."
Szülők, az a dolguk, hogy féltsenek.
A legjobb barátnős dologba nem tudok mint mondani neked, nem volt ilyen problémánk.
A féltés viszont volt. Engem 17 évesen engedtek szabadabban. Előtte is elmehettem házibuliba vagy ott aludhattam osztálytársnál, de ragaszkodtak hozzá, hogy a szülőkkel találkozzanak és ismerjék azt, akihez megyek.
Sosem csináltam semmi hülyeséget, belém nevelték minden rossznak a következményét, feltudtam fogni, hogy mi mivel jár.
Megbíztak bennem, csak féltettek... nőttem fel, egyre több 'igényem' volt a szabadság terén. Sokszor veszekedtünk, hogy 18 évesen mért jövök hajnalba haza a buliból, etc.. Apukám mindig a szomszédokkal jött (külvárosi tipikus pletykafészek), hogy mit gondolhatnak, etc... Szerinted érdekelt 3 éves kapcsolatban?! Mókás volt ... Aztán, szép lassan leszokott apukám erről, anyukám csak aggódott, de ő amíg él aggódni fog - ez a dolga, imádom! -, elkezdtem főállásban dolgozni, mellette tanulok még mindig.
Elköltöztem másfél éve páromhoz, unokájukat várom .. még mindig aggódnak ...
Az élet ilyen. Az, hogy tini vagy és 'lázadsz' --> ilyen az élet.
Majd 'lecsillapodnak' :))
A te korodban minden leányzó ezt gondolja amit leírtál,lehet túlzásnak tartod a szüleid "szigórúságát" de Te is lehetnél kicsit megértő,a mai világban a lányoknak,nőknek meg mindenkinek nagyon kell vigyáznia magára!Hidd el idővel (2-3év) megérted,hogy a szüleid miért féltenek annyira.
De felvethetnéd anyukádnak,hogy akkor hadd hívd meg Te a
a barátaidat egy házibulira hozzátok és majd meglátja,hogy milyenek és utána ítélje meg őket!
21/N
19:55
Ezt még olvasni is fárasztó volt...Remélem nincs gyereked. De tényleg.
ez az áthívás, háát.. nekem nem kivánta megismerni még a lány barátnőket sem, nemhogy esetleg fiú barátokat.
hozzánk senki nem jöhetett még a telszámunkat sem adhattam meg.
érdekes mert anyumék hárman voltak lány tesók és hozájuk mehettek barátok.
sose voltam ilyen téren megbízhatatlan, ezt a részét a mai napig nem értem miért volt.
Beszélgess anyuddal, mond el őszíntén mi a "bajod"..
és azt is ,hogy megbízhat benned..
nem vagy olyan 15 éves lány, mint akikről olvasgat a neten vagy épp a tv-ben lát.
adjon egy kis teret, hogy bizonyíthass!
de akkor tényleg bizonyíts és ne csinálj butaságokat.
esetleg a barátnőt próbáld valahogy bemutatni, akkor is ha nem mehet hozzád.. akér az utcán vagy valahol összetalálkozni véletlen (persze általad direkt).
Ha pedig minden kötél szakad, kérdezd meg, ő 15-16 évesen bezárva élt?:) na azért nem ilyen durván.. csak meg kérdezném, hogy neki milyen volt a fiatalsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!