Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért keserítik meg a szüleim...

Miért keserítik meg a szüleim az életem miért nem hagynak élni mint a többi fiatalt akár egy gyerek mellet is?

Figyelt kérdés
Kérlek adjatok tanácsot ti mit tennétek az én helyemben, egy 21 éves lány vagyok van egy kislányom akit sajnos apa nélkül kell nevelnem mivel 8 hónapos korábban elkellet hagynom az apját a közös házunkból súlyos gondok miatt!!!!!Haza költöztem anyámékhoz vidékre kis híján bele rokkantam és nem hittem hogy ez velem történik meg!!!!!A család mellettem állt így folytathattam tanulmányaimat ott ahol abba hagytam kezdtem talpra állni de mindig akadt valami amiért vissza estem a depresszióba!!! Már eltelt 1,5 év Túl vagyok a csalódáson van egy szép kislányom akit imádok csak hiányzik a szerelem az életemből így elkezdtem ismerkedni!! De anyám lehetetlenné teszi az életem mihelyt szépen felöltözöm vagy buliba készülök olyan fesztivált rendez hogy a ház is bele remeg!! Mindenek elhord pedig semmit nem csinálok!!Még csak beszélgetek!! Folyton belém köt azzal fenyeget elveszi a gyerek vagy kirak az útszára!! mindenestől!! Sokak szerint irigy rám hogy én újra kezdtem az életem ő meg hozzá van kötve egy alkoholistához!! Nagyon elgondolkoztam az anya otthonon mert itt csak kikészülök és a gyerek is tanúja ennek :(((((((((((( Nagyon szomorú vagyok és elvagyok keseredve nincs hova mennem nem tok kire számítani egyre elviselhetetlen az anyám és én egyre több nyugtatót szedek!!!!!! Mit tegyek beszélni egyáltalán nem lehet vele próbáltam ezerszer!!!!!!
2010. márc. 24. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha anyaotthonba kerülsz, viszonylag kényelmes és nyugodt életetek lesz. Innen azonban nagyon nehéz visszakerülni a szülői házba. És persze ez is csak egy átmeneti megoldás.

Ülj le édesanyáddal, mikor italozó édesapád nincs otthon és mondd el neki minden fájdalmadat. Mondd el hogy nem készülsz rossz útra térni, de valahogy ismerkedned kell, ha párt akarsz magadnak találni. A négy fal között ez nem megy. Nyugtatót pedig ne szedj. A módosult tudat miatt tényleg támadhatóvá válasz a gyereknevelést illetően.

Nem tudom hol laksz, én minden esetre bemennék a gyámügyre /megelőzés képpen/ és előadánám a fenyegetéseket, amikkel édesanyád zsarol. Ott is kérhetsz tanácsot.

2010. márc. 24. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Az előzővel egyet értek, csak annyit tennék hozzá hogy ne vedd így a szivedre a dolgokat.. inkább sétálj gyakrabban, de 21 évesen ne szedj nyugtatót azért mert elhagytak. Fiatal vagy és szerintem anyukád szeret hisz azért segítenek neked, csak sajnos tényleg eléggé nehéz lehet így az élet. Az én anyukám is ilyen volt, de azért néha látszott h jót akar.
2010. márc. 24. 17:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Már próbáltam vele erről beszélni de mindig veszekedés a vége ő annak örül ha én boldogtalan és keserű vagyok eszt már más is észre vette!!! A családba is sokan ellene vannak de nem tudnak mit csinálni mert csak a háta mögött beszélnek!! Nem tom meddig birom!!
2010. márc. 27. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
irigy és rosszindulatú,ha ő keserű és boldogtalan legyél te is az szomszéd tehene effektús,következő veszekedésnél vágd az arcába hogy azér mert neki szar az élete mert szarrá tette magának,te nem fogd ezt tenni és hagyjon békén.
2010. jún. 28. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!