Gyerek vagyok meghalnak a szüleim mit tegyek?
Figyelt kérdés
15 éves gyerek vagyok még és ha meghalnak a szüleim (anyum nevel de ha pl mindketen meghalnak apu meg anyu is ) és nincs testvérem akkor mi lenne velem ? Az anyai ágon lévö szüleimel nem jövök ki utáljuk egymást az apai ágon lévök meg már "kihaltak" :( Náluk helyeznének el és ök kapnák a biztositást amit anyum után kapnék ? Vagy ez hogy van ha egy ilyen tragikus baleset történe ? Mi történe azzal a lakásal amibe lakok anyuval és mi történe a biztositásal amit anyu után fizet a biztosito és mi történe velem ?2010. ápr. 15. 20:13
1/8 anonim válasza:
igen ..náluk helyeznének el..vagy hanem akkor gyermek intézetben..árvaházban
2/8 anonim válasza:
Keresztszülők nincsenek?
Ez esetben hozzájuk kerünél..
3/8 anonim válasza:
A kerezst szüleidnél helyeznének el. Ők azért vannak hogy mikor születtél elvállalják hogy ha baj történik akkor ők vigyáznak rád.
de ne gondolj ilyenre, inkább vedd át nyelvtanból a teljes hasonulás szabályait mert nem tudsz helyesen írni -.-'
4/8 anonim válasza:
isten ments hogy ilyen történjen!!!!!!!!!!!!!!ne gondolj ilyenekre!
5/8 anonim válasza:
Miért halnának meg? Ne is gondolj ilyesmire!
6/8 anonim válasza:
Először is a szüleidnek hosszú életet kívánok!
És csak elméletileg: Ha egyedül maradsz, jön a Gyámhivatal,felkutatja a legtávolabbi rokont is,ott helyez el, ahol vállalnak. Addig, míg ez zajlik, átmenetileg intézetbe kerülsz.Ha sehol nem vállalnak , akkor marad az intézet.Az örökségedet, lakást, biztosítást, pénzt, mindent zárolnak, amikor nagykorú leszel, megkapod.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, honnan veszik egyesek, hogy a keresztszülönek kellene a gyereket magázoz venni? ILyen nincs, a keresztszülö CSAK vallási kategória, jogilag nem létezik.
8/8 anonim válasza:
Ha meghalnak a szüleid mielőtt nagykorú leszel segítek neked. Csak írj újra!!! Én is ettől féltem, amikor annyi idős voltam mint te. Anyu azonban él még mindig, apu viszont már meghalt. De 18 éves korodtó önálló vagy, az már csak 3 év!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!