Csak azok szülnek fiatalon akik szépek és vagányak?
A megfigyeléseim alapján azok szültek elég fiatalon (20-23-25 év körül) a környezetemben akik szépek, "dögösek" , népszerűek.
Miért?
De ki tamadja azokat, akik nem szulnek fiatalon? Engem pl. nem erdekel, hogy ki mikor szul. Mindenkinek maganak kell tudnia, hogy mikor elerkezett az ido ra, hisz van, aki meg ennyi evesen nem is talalta meg a megfelelo part vagy nincs anyagi hattere.
Es nezd meg, hogy ki van lepontozva. En, a sajat tapasztalatommal, mikor semmi rosszat nem irtam azokrol, akik kesobb szulnek, csak azt irtam, hogy nem tudom felfogni, hogy miert nem tudjak egyesek megerteni, hogy mindenki elete mas. Csak azert, mert te nem akarsz olyan fiatalon szulni, en miert ne tehetnem es miert gondolod, hogy ennek csak rossz kimenetele lehet, mikor nem is ismered az eletemet?? Ne abbol indulj ki, hogy te nem erzed magad eleg erettnek x idosen erre vagy masok a terveid, mert masnak meg mas vagyai vannak nyilvan.
Úristen mennyien írtatok...Köszi a válaszokat, nem is gondoltam hogy ilyen sok válasz fog jönni.
Azok a példák amikből ezt szűrtem le:
- 22 éves lány: szőke, nagy cicis, póthajas, cicababa. 2 éve volt együtt a barátjával, most szült gyereket. Tény hogy jól áll anyagilag a pasi + 12 évvel idősebb tőle. A lány mondjuk tényleg nem valami túlképzett: kutyakozmetikus. (Bocsi ha valaki esetleg az...)
- 21 éves lány: a fent felsorolt jellemzőkkel, azzal a különbséggel hogy fekete hajú, és egy milliárdos 42 éves pasival van együtt. Csak érettségije van, mert a fősulit otthagyta a pasi miatt.
- És akkor még ismerek 2 lányt aki 20 év körüli, bár ők véletlenül lettek terhesek. Akkor vették észre mikor már nem lehetett elvetetni.
Az ő példájukból indultam ki, bár jobban belegondolva tényleg ha tanulni akar az ember lánya, akkor nem ez a jellemző, mert egyikőjüknek sincs szakmája.
És igen, 22 éves vagyok és már én is megkapom hogy már lehetne 1-2 éves gyerekem...
Most sz.rul kéne éreznem magam,hogy 23 évesen a második gyerekemet szülöm?Csak mert nem tudtam és volt kedvem tovább tanulni?
Nem bántom azokat,akik 30-on felül szeretnének szülni,de anyukámból kiindulva,51 éves és lesz két unokája és még lehet dédunokája is.
Természetesen nem a szülőknek szülöm őket,de megadom az esélyt a gyermekeimnek,hogy bemutathassák a mamának a dédunokát.Persze,ha akarják.
Valamint nem mondhatom el magamról,hogy mert nem jártam fősulira/egyetemre tudatlan lennék és intelligencia hiányos.Átlagos kinézetű vagyok,aki bár otthon ritkán sminkel,de utcára úgy megy ki,hogy van rajta alapsmink.
Most van rajtam némi feleslegnem vészes)na meg terhes is vagyok,de van időm ledolgozni.Akinek nem tetszik,hogy hogy nézek ki,annak nem kell rám néznie.Ettől nem fogok a kútba ugrani,mert nem tartozom a vasággyal is csak 50 kilós csoporthoz.
KEdves kérdező!
Akiket itt felsoroltál példának,azok a tipikus nők,akik a pénzért fiatalon mindent, még a gyereket is bevállalják.
Életre képtelenek lennének,ha nem lenne gazdag férjük.
Ez az én véleményem.Sorry ha tévedek,de ezt szűrtem le.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:19
Nem kell magad se a túlsúlyod miatt, se amiatt rosszul érezned, hogy korán vállaltál gyereket. De te is erősíted a szabályt, hogy bizony azok vállalnak inkább gyereket, akik nem tanulnak tovább. Most ha ez neked jó így, akkor viszont ne sértődj meg, hogy ezt mások is megállapítják.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 17:35
Egy szóval sem említettem,hogy túlsúlyos vagyok,csak van rajtam némi plusz kiló,de attól még a ruháimba beleférek.
Ugyan nincs diplomám,de attól még tanulok,nyelvet beszélek,csak ez papíron nincs rögzítve.Egyébként annak is el jön az ideje.
Az egyetemet/fősulit végzett emberek nagy százalékáról el lehet mondani,hogy az IQ-ja egy nulla,míg a "csak" érettségivel rendelkezők egy része igazán elsöprő tudással rendelkezik.Természetesen fordítva nagyobb arányban van,de ismerek minkét oldalról embereket, és elmondhatom,hogy a papír nem minden.
És míg el nem felejtem...attól hogy valaki huszonévesen szül nem lesz butább,mint aki 30-on felül szül.Valaki szülés előtt tanul van,aki közben.
Ez a ki kell élni magunkat 20-on évesen,azt eredményezi sok embernél,hogy tényleg kiélte magát és nem tud normális párt találni magának,családot alapítani vagy ha sikerül az lesz az eredménye,hogy nem fog úgy működni,ahogy elképzelte.Természetesen ezt a környezetemben láttam és ha nem igaz,szóljatok és korrigálom,de én ezt vettem észre.
Végül azt mondom,hogy nem szabad elítélni egyik oldalt sem,mert mindenki úgy építi/rombolja az életét,ahogy szeretné és tudja.Sose tudhatja az ember,hogy ki,miért,hogy és mikor vállal/nem vállal gyereket.
Mindenkinek magánügye.
Sok hozzászólást elolvasva leszűrtem a lényeget :)
Tehát amire te gondolsz kedves Kérdező, a fiatal, szép és vagány lányok könnyebben találnak gazdag (esetleg idősebb) férfiakat, akiket gyerekkel fognak meg.
Ezeket leszámítva pont az átlagos, esetleg átlag alatti külsejű lányok hamarabb megállapodnak (a saját ismerettségi körömből kiindulva), nem igazán adnak maguknak több esélyt, megfogják az első fiút (aki szintén nem egy modell alkat). Aki szebb külsővel rendelkezik sokkal hamarabb talál párt (ha nem is a megfelelőt először), de nem kapaszkodik görcsösen, hisz tudja, rengeteg esélye van, nem elégszik meg azzal ami esetleg nem is működik. (Elnézést, ha valakit megbántottam).
Az iskolázottság már megint más kérdés, tény, hogy gyerek mellett sokkal nehezebb, és sokkal kevesebben is vállalják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!