Csak azok szülnek fiatalon akik szépek és vagányak?
A megfigyeléseim alapján azok szültek elég fiatalon (20-23-25 év körül) a környezetemben akik szépek, "dögösek" , népszerűek.
Miért?
A korán szülés nem a külső függvénye!
Azok mennek férjhez és szülnek fiatalon,akik komolyak,és fontosabb nekik a család,az egészséges gyerek,mint a bulik és a minél több férivel való tapasztalatszerzés. Ehhez nem kell vallásosnak vagy régimódinak lenni. Ők is tanulhatnak,a Gyes idejét legalább hasznosan töltik el.
Akik későn szülnek,azoknak a buli,a tapasztalatszerzés,a karrier a legfontosabb. Amikor túljutnak a 30-on,akkor jönnek rá,hogy gyerek nélkül üres az életük. Ebben a korban már túl vannak az ideális gyerekvállalási koron. Sokan nehezen,vagy egyáltalán nem esnek teherbe,vagy a gyerek nem lesz egészséges. Aztán síránkoznak,hogy miért nincs gyerekük
A válás pedig életkortól független. Aki megszokta,hogy állandóan cserélgeti a partnerét,legyen nő vagy férfi,az ritka esetben képes egy partner mellett maradni,alkalmazkodni hozzá.
Természetesen ez is általánosítás,de a tapasztalatom ez.
Miről is beszélnek itt egyesek?Azért szülnek fiatalon mert önbizalom hiányosak?És azok akik fontosabbnak tartják ,h 3 diplomájuk legyen előbb és még ki tudja mi minden csiliviliségek és 30 körül mernek első gyereket vállalni azoknak van önbizalmuk?
Elképesztő baromság.
Egy gyereknek már maga a megszüléshez kell önbizalom és bátorság. Hát még azt bevállalni ami utána jön!Laza 20-30 év amíg a saját lábára áll a poronty.
Angliában nem idejében szülni, nemzet ellenes cselekedet.Az angolok szeretik annyira a saját magukat , saját nemzetüket, h megteszik érte azt ami elvárható és elítélik azt aki nem tesz eleget az elvárásoknak.
Az első gyerek megszülésnek az ideje , biológiailag és társadalmilag 20-25 év között az időszerű.Aki 30 fölött tervezi az első gyerek megszülését annak számolni kell azzal , 70% esélye van a komplikációkra(35 fölött-85%, 40fölött-99%)
Rendesen, 22 éves korukig annyit kellene bulizzanak és kiéljék ebbéli vágyaikat a fiatalok , hogy beleunjanak és elkezdjenek a saját családjuk megalapításán ügyködni.Aki még 25-30 évesen is csápol a koncerteken és csak a bulizás érdekli az beteg, vagy hibásan szocializálódott vagy mittomén de , h nem nooormális az hótzíher!:)
Válaszom a kérdésedre :IGEN.
Persze , h szépek, hisz fiatalok!
Naná , h vagányak mert bevállalják azt amit kell és nem bújnak kifogások mögé.
Ne nézzetek se ribinek, se nagyképűnek. Én nem tartom magam különlegesen szépnek, de sok dicséretet kaptam már az utóbbi években. Igyekszem csinosan öltözködni, a hajam mindig szép, tudom, mi áll jól nekem, törődöm az alakommal és a bőrömmel is, hogy mindig szép legyen, ha elmegyek itthonról, mindig sminkelek egy picit stb. Szóval soha nem volt rám egy rossz szó sem, sőt sok irigyesem van, ami nagyon rossz érzés, mert semmi rosszat nem tettem ellenük. :( De hát ilyen a női nem. Na mindegy. Szóval mindemellett egyetemre járok, karriert szeretnék, külföldre menni. Fél éve van barátom, előtte elég gyakran váltogattam a pasijaimat, úgy 14-5 éves korom óta szinte mindig volt valakim, több komolyabb kapcsolatom is volt ezalatt. Bulikban is imádtam pasizni, húzni az agyukat, kicsit szórakozni velük. Most, 20 évesen kicsit leálltam vele, bár a szórakozás a barátnőimmel még mindig megy, csak pasik nélkül. :) Még úgy 5-10 évig nem tervezek gyereket, mivel ki akarom élvezni a fiatalságom, nem akarok évekig itthon ülni egy gyerekkel, nem vagyok erre felkészülve, hogy ennyire lekössön valami, valaki. Szóval én pont az állításod megcáfolása vagyok.
Volt azonban egy volt évfolyamtársam, szintén 20 éves, el se ment továbbtanulni a gimiből, mondván ő gyereket akar szülni és kész. Elég csúnya a csaj, elhanyagolt, elhízott, anyám mikor meglátta fürdőruhában, rosszul lett tőle, 46 évesen neki különb az alakja. Borzasztóan elhanyagolt, suliba is eljött egy elnyűtt szabadidőgatyában és egy fakó pulóverben, holott!! a szülei gazdagok, sok pénzük van (falubeliek, így ismerem a családját). Soha semmi nem érdekelte, így maradt az egyetlen életcélja: a gyerekszülés. Másban nem tudta magát hasznossá tenni, másban nem érzi magát értékesnek, ráadásul egy függő ember, függ a pasijától és a leendő gyerekeitől is, az élete egymagában semmit sem ér, ahogy látom. Az ilyenek akarnak gyereket.
Két példa, ami céfolja az állításod. Szerintem pont azok akarnak fiatalon gyereket, akiknek az élete önmagában semmit sem ér, nem tudják hasznossá, értékessé tenni magukat másképp. Azt hiszik, ha lesz egy gyerekük, akkor lesz értelme az életüknek, mert enélkül gyenge, semmirevaló emberek. Se tanulni, se dolgozni, csak a gyerekcsinálási vágy működik bennük. Csodás. -.-
24évesen van két gyerekem.
Nélkülük csak felkeltem reggel, elmentem dolgozni, hazamentem, tanultam, főztem. Megszületett az első csemete, fejre állt az életem. De amíg a gyerekmentes életem nem élveztem, addig ezt a rohangálós, idegtépő fárasztó, stb anyaságot igen.(barátommal ugyan el el mentem kirándulni...)
Két gyerek után is, minden nagyképűség nélkül mondom, hogy dögös vagyok(hosszú comb, lapos has, a szoptatás ellenére szép cicik...), és a régi kollégáim sajnálják, hogy ott hagytam őket, mert jó munkaerő vagyok.
Hogy miért nem utazgatok, pelenkacsere helyett? Mert eddig nem volt célom utazni, besavanyodva építettem a karrierem.(6éven át csak az elvárásoknak éltem, az a jó, ha sikeres vagyok) És miért a gyerekekkel kezdünk majd utazgatni? Mert meg akarom nekik mutatni a világ szépségeit, megtanítanak majd élni.
Miért nem bulizok? Abban mi a jó, hogy modell külsejű csajok térdelnek a klotyó előtt rókázva, mert csak akkor jó a buli, ha mattra isszák magukat. Simogattam tök idegen csaj hátát bulin, és két vukk között közölte, h eszméletlen jó a buli... Hát köszi, nekem ez nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!