Csak azok szülnek fiatalon akik szépek és vagányak?
A megfigyeléseim alapján azok szültek elég fiatalon (20-23-25 év körül) a környezetemben akik szépek, "dögösek" , népszerűek.
Miért?
Énis pont ellenkezőleg látom a környezetemben. Azok szülnek előbb, akik önbizalomhiányosok, szörnyen vallásosak, kevés barátjuk van, nem adnak magukra. Szerintem azért, mert (főleg az önbizalomhiány a döntő) hozzámennek az első pasihoz, aki rájuk néz (aki általában hasonlóan önbizalomhiányos). Ráadásul sajno én azt látom, hogy nagyon rossz házasságok születnek ebből, és elhamarkodott volt a gyerekvállalás is (ez a gyereket kell szülni, ha már összeházasodtunk). Hideg kapcsolatban élnek tovább, ahol mindkét fél boldogtalan, de megtartják a látszatot, és bizonygatják, hogy hát ugyan, nekik a 3 havonta 1 szex tökéletesen megfelel...
Amúgy amit fennt leírtam, az Magyarországon jellemző.
Jelenleg Angliában élek, itt a csajok legtöbbször 20 éves kor alatt, de jelelmzően 25 éves korig már a nagyon nagy részük gyereket szül. Teljesen éretlenek hozzá, ugyanúgy bulizni járnak, isznak, cigiznek akkor is, amikor pár hónapos kiscsecsemőjük van (persze mit várjunk egy 20 évestől mondjuk). Viszont ha nincs gyereked 25 év fölött, akkor már furán néznek rád...
Itt szülni trendi, normális, minél fiatalabb az anyuka, annál jobb. Az mindegy, hogy amúgy a család minimálbérből él, ebbe nem igazán gondolnak bele... Nem szülni ciki.
26/N
Én ezt pont fordítva látom:)
Akik szépek,sikeresek,talpra esettek nem szülnek 28-30 alatt.
Azért ez durva általánosítás,hogy akiknek kevesebb az önbizalma,férjhez megy ahhoz aki először rájuk néz és szülnek gyereket és válnak.Ez abszolút nincs így.
Sose tartoztam a "dögös" kategóriába,de a csúnyák közé se.Amolyan átlagos vagyok aki,ad magára de szolidan.
Én nem vettem észre,hogy a környezetemben lévő dögös,nagyon csinos lányok hamar családot alapítanának.
Önbizalom hiányban szenvedek az biztos,de nem ezért vállaltam gyereket és családot.Én mindig is családot akartam alapítani mióta az eszemet tudom.18 évesen megtaláltam életem szerelmét és 23 évesen a második babánkat várjuk.(Tavaly év elején szültem a lányomat).
Viszont elég vagánynak érzem magam! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!