Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak azok szülnek fiatalon...

Csak azok szülnek fiatalon akik szépek és vagányak?

Figyelt kérdés

A megfigyeléseim alapján azok szültek elég fiatalon (20-23-25 év körül) a környezetemben akik szépek, "dögösek" , népszerűek.

Miért?

2011. máj. 5. 23:07
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
86%
Mert hamarabb lesz pasijuk, hamarabb házasodnak. Talán.
2011. máj. 5. 23:09
 2/55 anonim ***** válasza:
75%
Én pont ellenkezőleg látom a saját környezetemben.
2011. máj. 5. 23:10
 3/55 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg ez ettől tök független.
2011. máj. 5. 23:14
 4/55 anonim ***** válasza:
65%
én fiatalon szültem ..20 évesen..másodikat 28 évesen ...tök jó így..
2011. máj. 5. 23:14
 5/55 anonim ***** válasza:
65%
szerintem ennek nincs köze hozzá. én ismerek nagyon sok jó nőt akik 30 körül vannak és még csak most fognak szülni, nekem sincs még gyerekem, elég népszerű voltam/vagyok a pasiknál. az én környezetemben inkább minedenki előbb elvégzett egy két főiskolát és utána szült.
2011. máj. 5. 23:19
 6/55 anonim ***** válasza:
54%

Énis pont ellenkezőleg látom a környezetemben. Azok szülnek előbb, akik önbizalomhiányosok, szörnyen vallásosak, kevés barátjuk van, nem adnak magukra. Szerintem azért, mert (főleg az önbizalomhiány a döntő) hozzámennek az első pasihoz, aki rájuk néz (aki általában hasonlóan önbizalomhiányos). Ráadásul sajno én azt látom, hogy nagyon rossz házasságok születnek ebből, és elhamarkodott volt a gyerekvállalás is (ez a gyereket kell szülni, ha már összeházasodtunk). Hideg kapcsolatban élnek tovább, ahol mindkét fél boldogtalan, de megtartják a látszatot, és bizonygatják, hogy hát ugyan, nekik a 3 havonta 1 szex tökéletesen megfelel...

Amúgy amit fennt leírtam, az Magyarországon jellemző.

Jelenleg Angliában élek, itt a csajok legtöbbször 20 éves kor alatt, de jelelmzően 25 éves korig már a nagyon nagy részük gyereket szül. Teljesen éretlenek hozzá, ugyanúgy bulizni járnak, isznak, cigiznek akkor is, amikor pár hónapos kiscsecsemőjük van (persze mit várjunk egy 20 évestől mondjuk). Viszont ha nincs gyereked 25 év fölött, akkor már furán néznek rád...

Itt szülni trendi, normális, minél fiatalabb az anyuka, annál jobb. Az mindegy, hogy amúgy a család minimálbérből él, ebbe nem igazán gondolnak bele... Nem szülni ciki.

26/N

2011. máj. 5. 23:21
 7/55 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ennek semmi koze a korhoz. En 22 evesen szultem, de egyaltalan nem voltam az a nepszeru tipus. Epp azt beszeltuk egy volt oszt. tarsammal, hogy erdekes modon a legfelenkebb lanyok mentek ferjhez, szultek legeloszor az osztalybol. Ez mind az altalanos, mind a gimis osztalyomra igaz meg az egyetememre is. Ott is a visszahuzodobb, kevesebe tarsasagi emberek voltak igy. Lehet, hogy csak epp az en kornyezetemben volt ez igy, nem tudom.
2011. máj. 5. 23:24
 8/55 anonim ***** válasza:
73%

Én ezt pont fordítva látom:)

Akik szépek,sikeresek,talpra esettek nem szülnek 28-30 alatt.

2011. máj. 5. 23:30
 9/55 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem meg van benne valami. Én 20 évesen szültem és állítólag nagyon szép kis csaj voltam. Tele önbizalomnmal, bevállalósan. Semmink se volt és minden meglett viszonylag hamar a saját erőnkből. A szülőktől semmit nem kaptunk. Utólag is jónak találom ezt a módszert.
2011. máj. 5. 23:32
 10/55 anonim ***** válasza:
71%

Azért ez durva általánosítás,hogy akiknek kevesebb az önbizalma,férjhez megy ahhoz aki először rájuk néz és szülnek gyereket és válnak.Ez abszolút nincs így.

Sose tartoztam a "dögös" kategóriába,de a csúnyák közé se.Amolyan átlagos vagyok aki,ad magára de szolidan.

Én nem vettem észre,hogy a környezetemben lévő dögös,nagyon csinos lányok hamar családot alapítanának.

Önbizalom hiányban szenvedek az biztos,de nem ezért vállaltam gyereket és családot.Én mindig is családot akartam alapítani mióta az eszemet tudom.18 évesen megtaláltam életem szerelmét és 23 évesen a második babánkat várjuk.(Tavaly év elején szültem a lányomat).

Viszont elég vagánynak érzem magam! :))

2011. máj. 5. 23:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!