Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak azok szülnek fiatalon...

Csak azok szülnek fiatalon akik szépek és vagányak?

Figyelt kérdés

A megfigyeléseim alapján azok szültek elég fiatalon (20-23-25 év körül) a környezetemben akik szépek, "dögösek" , népszerűek.

Miért?

2011. máj. 5. 23:07
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
19%
Pont fordítva van!!!! Hol élsz te???
2011. máj. 5. 23:43
 12/55 anonim ***** válasza:
88%
Én is fordítva látom. Az én ismerőseim közül azok szültek 20-22 éves koruk körül, akik nem voltak se túl népszerűek, se túl szépek.
2011. máj. 5. 23:49
 13/55 anonim ***** válasza:
89%

Ismerőseim körében azt látom, hogy aki 25 alatt férjhez ment és gyerekeket szült, az a következő két kategóriából került ki:

- visszahúzódó, nem túl dekoratív, ambíció nélküli csaj/pasi, aki az első jelentkezővel családot alapított, hogy kezdjen magával valamit az életben (és valóban többnyire rossz házasságok születtek belőle..)

- a suli "népszerű" lányai/fiai, akik tiniéveiktől kezdve nagykanállal fogyasztották az életet és a másik nem képviselőit, aztán kb. az 50. mellett beleuntak és megállapodtak. Az ő házasságaik valamivel jobban sikerültek, mert volt miből válogatni.

Ezzel nem azt mondom, hogy mindenki közéjük tartozik aki fiatalon alapít családot, de a legtöbben igen.

2011. máj. 5. 23:54
 14/55 anonim ***** válasza:
70%
Bocs kérdező de ilyet csak azok mondanak akikbe azt nevelték hogy 22 évesen már szülni kell mert vénlányok maradnak.
2011. máj. 6. 00:03
 15/55 anonim ***** válasza:
44%

Én is inkább úgy veszem észre, hogy pont forditva van. Tőlünk eddig csak a csúnya lányok mentek férjhez. Bár jövőre én is beállok a sorba, pedig nem vagyok csúnya. Nem ettől függ.

23/L

2011. máj. 6. 00:17
 16/55 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem meg csak azok szülnel fiatalon -külsôtôl és vagányságtól függetlenül- akiknek nincs elég esze belátni, hogy elôbb tanulni kellene, megalapozni a jövôdet, elegendô pénzt félretenni arra az esetre, ha valami baj lenne, és csak ezután vállalni gyereket. A felelôtlen 18-22 évesek viszont "majd csak lesz valahogy" felkiáltással belevágnak csupasz fenékkel, aztán pár év múlva telesírják mindenki fülét, hogy segítségre van szükségük, mert nincs mit enniük, nincs mibôl fizetni az albérletet, nem találnak munkát végzettség és munkatapasztalat híján, stb... Nézd csak meg, hogy akár csak április hónapban hány kérdés szólt errôl, hogy ilyen-olyan szegénységôl hol a kiút..?
2011. máj. 6. 01:11
 17/55 anonim ***** válasza:
58%
01:11: mibol gondolod, hogy ezek a lanyok nem tanultak csak, mert fiatalon szultek? Nekem 2 diplomam van, most csinalom a harmadikat. 3 idegen nyelvet beszelek, egyiket anyanyelvi szinten. Senki sem a ferjem, sem az en szuleim oldalarol nem tud a kicsivel segiteni, mert kulfoldon elunk, mindent meg tudtunk oldani. Jo lenne, ha nem altalanositanal!
2011. máj. 6. 01:15
 18/55 anonim ***** válasza:
62%
Na én meg azt mondom hogy nem függ semmitöl! Kivel így kivel ugy! Ha valaki nem akar fiatalon szülni nem szül mert van joga elvetetni ha akarja,hamár olyan buta volt de nem akarja elrontani se a maga se a kicsi életét,csunya dolog az abortusz de én ezt tartom akkor is helyesnek.De viszont az sem helyes ha valaki meg csk vár meg vár hogy megteremtsen mindent,és kifut az idöböl,és baj lesz a terhességgel,vagy nem is lesz neki egyáltalán. El lehet ezen tisztességesen vitatkozni,a kérdésedre válaszolva,szerintem hülyeség hogy a "menö" lányok szülnek hamarabb. Ott ahol te vagy,éppen igy látod,pedig nem igy van.
2011. máj. 6. 01:29
 19/55 anonim ***** válasza:
55%
Ez egyéntől függ. Nem kell azonnal pánikba esni.
2011. máj. 6. 03:47
 20/55 anonim ***** válasza:
61%

1. Abszolút független dolog a külső és a gyermek iránti vágy.

2. Aki nagyon "vagány" az fiatalon inkább a bulikra, meg az utazásokra vágyik, nem a szarospelenkára.

Amit a kérdező láthat az az, hogy a magabiztosabb, szebb emberek könnyebben találnak párt maguknak, mint a félénkebb és "csúnyácskábbak" ergo hamarabb bekövetkezHET a gyermekáldás.

2011. máj. 6. 06:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!