Csak azok szülnek fiatalon akik szépek és vagányak?
A megfigyeléseim alapján azok szültek elég fiatalon (20-23-25 év körül) a környezetemben akik szépek, "dögösek" , népszerűek.
Miért?
Ismerőseim körében azt látom, hogy aki 25 alatt férjhez ment és gyerekeket szült, az a következő két kategóriából került ki:
- visszahúzódó, nem túl dekoratív, ambíció nélküli csaj/pasi, aki az első jelentkezővel családot alapított, hogy kezdjen magával valamit az életben (és valóban többnyire rossz házasságok születtek belőle..)
- a suli "népszerű" lányai/fiai, akik tiniéveiktől kezdve nagykanállal fogyasztották az életet és a másik nem képviselőit, aztán kb. az 50. mellett beleuntak és megállapodtak. Az ő házasságaik valamivel jobban sikerültek, mert volt miből válogatni.
Ezzel nem azt mondom, hogy mindenki közéjük tartozik aki fiatalon alapít családot, de a legtöbben igen.
Én is inkább úgy veszem észre, hogy pont forditva van. Tőlünk eddig csak a csúnya lányok mentek férjhez. Bár jövőre én is beállok a sorba, pedig nem vagyok csúnya. Nem ettől függ.
23/L
1. Abszolút független dolog a külső és a gyermek iránti vágy.
2. Aki nagyon "vagány" az fiatalon inkább a bulikra, meg az utazásokra vágyik, nem a szarospelenkára.
Amit a kérdező láthat az az, hogy a magabiztosabb, szebb emberek könnyebben találnak párt maguknak, mint a félénkebb és "csúnyácskábbak" ergo hamarabb bekövetkezHET a gyermekáldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!