Szerintetek megéri ez az egész egy kisgyerekért?
"aki azt írta hogy kockásra marná a gyereket azt én is de nagyon szivesen!!hogy lehet ilyet mondani????miről tehet az a gyerek??????,, "
Kedves 17:54 én írtam a fenti mondatot. Te engem csak ne marjál kockásra, nincs okod. Nem mondtam, hogy a gyerek tehet valamiről: egyszerűen egy kis elkényeztetett nyomi, az ilyennek egy-két sokk kéne, hogy helyrekerüljön. Védik a széltől is, aztán nagszájú, mindent jobban tudó hisztis akarnok tini majd felnőtt lesz... Utálom az ilyet. Persze, az anyja érdemli meg a legjobban a kockásra marást, de szerintem a gyereket is helyretenné, ha megtanítanák, hogy a nyuszi/bogár/kutya/macska élete is ér valamit.
"ha viszik a vàgóhidra és sokunk a szõrébe bùjunk, akkor az nem baj."
Ki mondta, hogy ez nem baj? Mutasd már meg. Megnézném, hol hangzott el ilyesmi.
18:11
"ne hogy már egy nyusziér meg kövezz egy gyereket"
Baz+ hol írtam, hogy megkövezném? Fentebb tisztán leírtam, hogy gondolom, ne magyarázz bele semmit! Ne dramatizáljatok már, mindenki olyanokkal dobálózik, ami nem hangzott el.
Amúgy akik ennyire védik a nyuszit, mit gondolnak mi lesz vele késobb? A mi kultúránkban megeszik a nyulakat. Ha tyúkot kapott volna, azt is így védenétek, mert ugye az is erzo állat?
Amúgy meg a gyereket nevelni kell, nem elkényeztetni, én is ismerek ilyet, mint az ismerosod. Egy kanalat nem tud elovenni, csak az anyjának sipákol érte, viszont ez nem a gyerek hibája hanem a szuloké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!