Megéri úgy kimenni Londonba, hogy nincs előre biztos állásom? Csak akkor kezdenék el keresgetni, ha már kint vagyok. Mennyire van ott munkalehetőség? Vélemény/tapasztalat? Megéri a pénzbefektetés?
jah, majd mindenhova bemész az ütős szöveggel:
Hi! Job??? :))))
így gondoltad?
ez attól függ menyi pénzel mész ki mert ha van 2 3hóra előre pénzed akkor próba cseresznye.
mondjuk úgy is eshet hogy van már melód kimész aztán meg kirúgnak akkor ugyan ott vagy
szerintem a vésztartalék a lényeg
akkor inkább maradj itthon. én sem megyek franciaországba dolgozni úgy, h kb 2 szót tudok franciául.
tanulj meg normálisan angolul, és utána több esélyed lesz.
Nyelvtudás nélkül nehéz lesz ugyanis elsősorban azokat veszik fel, akik beszélik a nyelvet, abból meg elég sok van itt.
De amúgy meg én is úgy jöttem ki, hogy nem volt itt állás, és a páromnak sem és az összes többi ismerős is. Szerintem otthonról nehezebb találni, mintha már itt vagy, de legyen elég tartalékod! Ha nincs minimum 1500 fontod, akkor neki se vágj. És addig is amig otthon vagy TANULD A NYELVET!
Az, hogy ki mennyi idő alatt talál munkát változó. A mi példánk: párom úgy jött ki, hogy nem beszélt semmit (csak olvasni tudott, de a kiejtése botrány volt, mert csak értelmezte a szavakat, de soha nem tanulta), de mákja volt, meg abban az étteremben, ahol a tesóm barátja dolgozott pont kerestek mosogatót, így másnap már dolgozott is.
Én fél évvel később jöttem utána, nagyon jó angol nyelvtudásom volt már akkor is és 6 hétig nem találtam munkát semmilyet!!!! 6 hét után nagy nehezen sikerült xedik ismerős ismerősét előásni valahonnan és úgy lett egy part time takarító melóm.
Szóval arra ne építs, hogy x azonnal talált, mert minden x-re van egy y ellenpélda is. És még mindig magas a munkanélküliség!!!!!
Na mindegy. A lényeg, hogy tanuld a nyelvet és szedj össze minél több infót, pláne, ha úgy jösz, hogy nincs itt ismerősöd.
Sok sikert!
Ez tőled függ. A te személyiségedtől.
Ha olyan vagy, aki félénk, és könnyen elbátortalanodik, meg elkeseredik, akkor ne menj ki biztos munka nélkül.
Nehéz lesz sz idegenben, mert még a nyelvet sem tudod jól.
De, ha olyan vagy, aki megrázza magát egy kudarc után, és nyomul tovább, amíg el nem éri, amit akar, és a jég hátán is megél, akkor menjél, mert biztos találni fogsz munkát.
Szóval ez egyén-függő.
Ismerd meg magad, hogy milyen vagy, és mire vagy képes, és akkor dönthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!