Adott egy munkalehetőség, de csak hétvégente lehetnék otthon. Bevállaljam?
140 000 Ft-t keresnék havonta, napi pár óra alatt (nem haladja meg az 5 órát). A munka nagyon könnyű, alig kell valamit csinálni. Eddig minden ok, csak az a baj, hogy a párom nem enged el. Szakítani fog, ha elvállalom a munkát. 1,5 éve vagyunk együtt, de szerinte a távkapcsolatoknak nincs értelme. Ha nem ez volna az egyetlen munkalehetőség már hónapok óta, akkor nem vállalnám el, de nincs más! A szüleimmel sokat veszekszem emiatt, menjek el dolgozni, de hova?
Ti mit tennétek a helyemben?
24/l 28/f
Hát ennyiért én sem vállalnám, de párom sem. Csak azért lennél távol tőle ilyen sokat, hogy ilyen keveset kelljen dolgoznod? Mert hogy nem a nagy pénz miatt az tuti, ugyanis ez nem nagy pénz....
Én (és párom is) inkább dolgozunk napi 8-10 órát ugyanennyiért, de minden nap együtt fekszünk, kelünk. Ez többet ér minthogy 8 óra munka helyett csak 5-öt dolgozzak és 3-ban a tökömet vakarjam otthon. Egyedül persze, mert a párom nincs velem..
Más lenne a szitu, ha mondjuk 2-300 ezret ajánlanának cserébe a távkapcsolatért. Akkor azt mondanám, persze, mindenképp, hiszen ilyen sok pénzért megéri mert tudtok a közös jövőre félretenni. De 140 ezer szarért-hugyért semmiképp nem éri meg.
ELső vagyok, nem könnyű a munkakeresés, de nem lehetetlen. Tudom, mi is benne voltunk/vagyunk. Akad.
De mivel a véleményem kérdezted, válaszoltam, és most sem változott. Én tovább keresnék. Olyan nincs, hogy nem lesz másik munka, mert nem hiszem hogy egyetlen munkáltató keres csak munkaerőt..
No és támogat a párod anyagilag? Hogy joga legyen nemet mondani? Mert különben nincs. Azért persze fontold meg.
Én itt Budapesten nem találok munkát. Gyári munkát 80 E Ft-ot ajánlottak, napi 12 órás munkáért. Hah! Csak sajnos öreg vagyok bohócnak. Ugyanezért a munkáért 6 éve még 120 E-ret fizettek. A válságot is velünk fizettetik meg. Nagyon nehéz tanácsot adni. Én bárhová elmennék, hogy a két gyerekemet el tudjam tartani.
Szia!
Szerintem vállald el! Nem kell ezt csinálnod életed végéig. Mellette tudsz tovább keresni az igényeidnek jobban megfelelő állást.
Vagy a párod olyan jól áll anyagilag, hogy gond nélkül el tud tartani kettőtöket?
Ezt beszéljétek még át a pároddal. Egy stabil kapcsolatot nem fog tönkretenni az, hogy néhány hónapig (amíg lesz másik munka) csak hétvégente találkoztok.
Kérdező!
Ez milyen típusú munka? Én nagyon rossz megyében élek. Felelősség van a vállamon, 8 órába, kapom ennek a felét.
Nem tudom nektek milyen igényeitek vannak, de elég érdekes a kedves párod felfogása. Nem hiszem, hogy ebben az országban nagyon lehetne válogatni.
Sajnos én is az a típus vagyok mint a barátnőd nekem sem kapcsolat ami távkapcsolat.Nekem is fontos a közös kelés stb..
Mi együtt lakunk már a párommal. Tavaly volt egy munkahelye ahol idegileg kikészítették. Mondtam neki hagyja ott , nincs értelme.Nem kell minden áron a munka. Mondjuk az én fizetésemből is kijöttünk csak nem tudtunk félrerakni. Én is azt mondanám a páromnak hogy ne menjen. Munka ilyen olyan mindig akad. Szerintem ne menj.Én nem piszkáltam a párom, hagytam hogy keresse az útját. Azóta önállóan dolgozik és már elég sok maszek munkája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!