Szerintetek megéri ez az egész egy kisgyerekért?
szerintem semmiféleképp nem érte meg!!
a szülőknek is lehetne annyi eszük, hogy szegény védtelen nyuszit ne engedjék ki!én sose tennék ilyet!! szegény nyuszi... :(
És nem én vittem a nyuszit, hanem anyám, az ő barátnőjéék... Én csak mellékszereplő voltam a dologban.
Egyébként mi a tesómmal 10 évesen kaptunk 2 kisnyuszit, de már akkor is volt annyi eszünk, hogy nem engedtük ki őket az udvarra. Akkor egy felnőtt embernek...
A nyúl nem egy tárgy, hanem egy élőlény, vagyis az is felelőtlenség, hogy valaki 3 napra eljátszadozik vele, utána megy a "gazdájához", aki berakja őket egy kis ketrecbe és ész nélkül pároztatja őket, mert hát kellenek húsvétra a kis nyuszik (vagy leadja vágóhídra, mert a felesleggel nem tud mit kezdeni). Kicsit jobban bele kellene gondolni, hogy mivel jár ez a dolog és mennyi szenvedést okozunk az állatoknak. Ez a 25 éves lánynak is szól, mert úgy látszik nem lát a dolgok mögé...
És kérdező, itt te voltál a legfelelőtlenebb, nem kellett volna nyuszit vinni, főleg, hogy rengeteg nyuszi simogató van húsvétkor és ezerrel hirdetik, hogy NE vegyünk élő állatot. Már késő bánat, de remélem tanultál a dologból. Csak kár, hogy egy állat élete kellett ehhez.
Nálunk is felmerült ugyanez az ötlet, elleneztem, nem is lett belőle semmi.
Viszont ez akkor sem gonoszság, sajnálatos baleset.
Úgy is mondhatnánk, ilyen esetben ez benne van a pakliban. Egy állattartó, hozzáértő embernek (ez esetben nektek)legalább olyan felelőssége van egy ilyen "kölcsönadáskor", mint aki felelőtlenül befogad egy állatot. Egyszerűen nem kellett volna odaadni, mert nem megfelelőek a körülmények.
Bár ez bizonyos esetben némi bevételkieséssel is jár, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!