Szerintetek megéri ez az egész egy kisgyerekért?
Valahol nem a gyerek hibája......
De a szülőknek gratulálok, annyi eszük nincs felnőttként hogy neveljék a saját csemetéjüket...az ilyenek nem engednék szülni...
Később mi lesz?
Felelősségre, szeretetre, gondoskodásra nevelés hol van?
Szánalom
Főleg az benne az abszolút sötét, hogy ha egyszer kiengedték, és baj lett, akkor miért engedték ki megint?! Ilyenkor már csak azt mondod a saját a kölködnek is, hogy kislányom, nem lehet kiengedni a nyuszit, mert látod, egyszer már elveszett, és nagyobb baj lehet belőle.
Amúgy meg lehet "nevelni" a gyereket, hogy ne csak simizze meg nézze a nyulat, hanem egy nap ötször odamennek hozzá és adnak neki enni,,stb. Hogy legyen már valami felelősségérzete annak a kis takonynak.
Szegény kisnyuszi...
Ez kegyetlenség.Azért beszéltél a kislány szüleivel?
Én a szülők helyében nem kérnék/vinnék oda többet nyuszit...Sőt,semmilyen más érző élőlényt.
És igen,igazad van.
Kiskoromban nekem is mindig volt egy-két napra nyuszim húsvétkor, mégse lettem hülye p*csa. Úgyhogy szerintem nyugodtan lehet, ha jó helyre kerül, aztán megy vissza az eredeti gazdájához. Nem mindenki olyan idióta, hogy szabadon engedi a nyuszit, mert úgy jobban néz ki... Tehát az egészet lehet ésszel csinálni, meg amúgy szerintem a szép hagyomány. Lehet hogy néhány panelbébi ilyenkor lát életében először nyulat, a gyereket meg nem kell megfosztani az örömtől. Tehát ez nem a nyusziajándékozók hülyesége volt, hanem anyádé.
25N
A kérdezö is felelõtlen, ha ennyire sajnàlja azt a kis nyuszit minek vitte oda? Attól is meghalhatott volna, ha pl. a gyerek mindig jàtszik vele, tehàt a sok fogdosàstól. Ilyen dolgok is megtörténnek. De itt nem a gyereket kell lehordani mindennek, hanem a felnõtteket.
Nem tudom, hogy egyàltalàn minek talàlnak ki ilyen baromsàgot, hogy nyuszit kell vinni a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!