Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri ez az...

Szerintetek megéri ez az egész egy kisgyerekért?

Figyelt kérdés
Kicsit ki kell adnom magamból a mérgemet. :( Múlt héten húsvétra vittünk az ismerősömékhez egy kisnyuszit, mert az ismerősünk unokájának (5 éves) minden éven kell egy nyuszi, hogy hát lássa, mi hozza az ajándékot. Persze a kisnyuszik, mihelyt megunták őket, vissza vannak szállítva oda, ahonnan hozták. Idén mi vittünk. Nagyon édes kisnyuszi volt, pér nap alatt nagyon megszerettem. Elvittük az ismerősömékhez, a kislány örült neki, 5 percig foglalkozott vele, majd tett nagy ívben a nyuszira. Persze még ott hagytuk, hátha még játszik vele, aztán 1-2 hét után hazahozzuk. Mondtam nekik, hogy ki ne engedjék, tartsák addig a dobozban, de ők eszetlen módjára kiengedték, mert a gyereknek úgy tetszett jobban, ugya milyen idilli, ahogy a nyuszi ugrál a fűben... 2. nap a nyuszi elveszett, erre anyám nem lépett semmit. Én hazahoztam volna, mivel nem tudtak rá vigyázni. Tegnap meg telefonál az ismerős, hogy szabadon engedték megint az udvarban, és valami keresztülharapta a nyuszi nyakát. Megérte ez azért, hogy a gyerek 5 percig örüljön neki, esetleg minden másnap ránézzen egyet és dejó, nyuszi, megérte, hogy egy szép kisnyuszi elpusztuljon ezért? Ennyire felelőtlen emberek miért akarnak állatot, akár csak egy hátre is? Ráadásul ezzel, hogy mikor megunja a gyerek, visszaadják a nyulakat, arra tanítják a gyereket, hogy amint valamit megunt, eldobhatja. És arra is, hogy nem számít az ártatlan állatok élete. Normális ez így? Ti feláldoznátok egy kisállatot azért, hogy a gyereketek örüljön neki picit? Szerintem gonoszság. :( Sajnálom.
2011. máj. 5. 17:26
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
8%
Gyerek jól érezte magát,nyuszi elpusztult ez van sajnos.
2011. máj. 5. 17:29
 2/47 anonim ***** válasza:
94%
Állatot semmiért nem áldoznék fel, főleg nem emberi hülyeség miatt! Szegény kislány, de el lehet kényeztetve, sok baja lesz még az életben! És szegény nyuszi, nem ezt érdemelte volna, nem is figyeltek rá. De jó, most már én is ideges vagyok:) Minek az ilyennek állat?? Felelősségteljes szülő, Uramisten!
2011. máj. 5. 17:30
 3/47 anonim ***** válasza:
100%

A kislányt sajnálom, amiért a legjobb úton van afelé, hogy egy vérbeli pics@t neveljenek belőle, aki átgázol élőn és holton, ha neki úgy tetszik.

Olyan hadjárat van húsvétkor manapság, hogy NE adjunk a gyereknek nyuszit, hogy lehetetlen, hogy ennyire hül.ye legyen valaki és ne értse meg. Persze értem én, hogy visszavittétek volna, de akkor is... csak imserik a saját kölküket.

A keserűségtől elbőgtem volna a helyedben magam, kérdező, én az ilyesmin kiakadok. De a kislányt is kockásra martam volna, nem bírom az ilyen kis elkényeztetett hercegnőket. Gondolom, azóta is látványosan tesz a nyuszira, meg a sanyarú sorsára. vagy meg se mondták neki, hogy ne sérüljön a kis lelke? :S

2011. máj. 5. 17:31
 4/47 anonim ***** válasza:
85%
Igazad van, de ha így gondolod, miért adtok ti is nyuszit ilyen célra?
2011. máj. 5. 17:31
 5/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem érte meg. Ezerszer inkább egy nyuszi, vagy egy bármilyen más állat, mint egy gonosz, gusztustalan felelőtlen, önző, egoista ember ( ezek közül a felelőtlen igaz csak az ismerősödre, nem mindegyiket rájuk értettem ).
2011. máj. 5. 17:32
 6/47 anonim ***** válasza:
21%
Nem lehet elvàrni azt egy gyerektõl, hogy egész nap a nyuszival jàtszon. Sajnàlom, hogy ez történt a kis nyuszival, de nem talàlom gonoszsàgnak.
2011. máj. 5. 17:33
 7/47 anonim ***** válasza:
94%

Igazad van!

Szerintem is kegyetlenség.

Amúgy sem szeretem, hogy ha egy kisgyerekre mindent ráhagynak, és minden kívánságát teljesítik.

Például imádom unokahúgomat, egy tündér, de tényleg minden kívánságát azonnal teljesítik, és szerintem még egy pohár vizet nem öntött magának, pedig már 7 éves.

Ha én vigyázok rá, engem is mindig ugráltat, ha nem csinálom meg, amit mond, akkor sír és pukkancs lesz.

Csak fetreng és panaszkodik, hogy "légyszi, légyszi".

Mondtam, hogy hozd ide Te a játékot, rakd össze, építsd meg stb..., ne én csináljam.

Nem csinálja, csak fetreng az ágyon, hogy akkor inkább nem játszik.

Most ő macskát akar, hát, nem tudom, hogy fogja gondozni...

2011. máj. 5. 17:35
 8/47 anonim ***** válasza:
91%
Ja még annyit tennék hozzà, hogy én soha nem hoztam nyuszit a gyerekeimnek.
2011. máj. 5. 17:35
 9/47 anonim ***** válasza:
70%
Minek vittél te is nyuszit, ha ellenzed ezt az egészet? Nekem nem fér össze a két dolog.
2011. máj. 5. 17:36
 10/47 anonim ***** válasza:
87%
Ilyen f@sszopó idiótáknak vasszöget nem adnék a kezükbe, nemhogy élő állatot..
2011. máj. 5. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!