Szerintetek megéri ez az egész egy kisgyerekért?
A kislányt sajnálom, amiért a legjobb úton van afelé, hogy egy vérbeli pics@t neveljenek belőle, aki átgázol élőn és holton, ha neki úgy tetszik.
Olyan hadjárat van húsvétkor manapság, hogy NE adjunk a gyereknek nyuszit, hogy lehetetlen, hogy ennyire hül.ye legyen valaki és ne értse meg. Persze értem én, hogy visszavittétek volna, de akkor is... csak imserik a saját kölküket.
A keserűségtől elbőgtem volna a helyedben magam, kérdező, én az ilyesmin kiakadok. De a kislányt is kockásra martam volna, nem bírom az ilyen kis elkényeztetett hercegnőket. Gondolom, azóta is látványosan tesz a nyuszira, meg a sanyarú sorsára. vagy meg se mondták neki, hogy ne sérüljön a kis lelke? :S
Igazad van!
Szerintem is kegyetlenség.
Amúgy sem szeretem, hogy ha egy kisgyerekre mindent ráhagynak, és minden kívánságát teljesítik.
Például imádom unokahúgomat, egy tündér, de tényleg minden kívánságát azonnal teljesítik, és szerintem még egy pohár vizet nem öntött magának, pedig már 7 éves.
Ha én vigyázok rá, engem is mindig ugráltat, ha nem csinálom meg, amit mond, akkor sír és pukkancs lesz.
Csak fetreng és panaszkodik, hogy "légyszi, légyszi".
Mondtam, hogy hozd ide Te a játékot, rakd össze, építsd meg stb..., ne én csináljam.
Nem csinálja, csak fetreng az ágyon, hogy akkor inkább nem játszik.
Most ő macskát akar, hát, nem tudom, hogy fogja gondozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!