Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy úr a munka, de vajon így...

Nagy úr a munka, de vajon így is megéri?

Figyelt kérdés

Párommal szinte semmit nem lájuk egymást,mert mindketten csak bezuhanunk az ágyba.Na mármost nekem csak erre a hónapra van munkám ill. még lehetne jövőhónapra is.Csak egy a bibi oké,hogy pénz,de órában nem fizetik meg.Lazábbra is lehet venni a figurát a melóhelyen,de egész nap csak ott vagyok,és Én szerintem így nem éri meg az a + 1 havi pénz,hogy itthon meg úszik minden,hivatalos dolgaim nem tudom intézni...stb....

Ki mit gondol?

2011. júl. 20. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
ha egész életedben így lenne, az komoly dilemma, de ha még egy hónap pluszban, és amúgy nem volna mit csinálnod (mármint munka terén), szerintem kibírható az a további 30 nap, aztán mindent bepótolhatsz. amúgy, ha tényleg szeretitek egymást, mi ez a kis idő ahhoz képest, h együtt akarjátok leélni az egész életeteket...
2011. júl. 20. 22:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából Én a ,,fizetésen" akadok ki jelenleg.Napi kő kemény 3200 Ft. lenne, 9 órára.
2011. júl. 20. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha kijöttök anyagilag a fizetésed nélkül is (máskülönben, gondolom, fel sem merülne a kérdés), akkor tényleg felesleges ennyi pénzért egész nap gürizni. A munka addig nagy úr, amíg szükség van rá a megélhetéshez. Ha nincs, akkor te vagy az úr, úgy alakítod a napjaid, ahogyan akarod.
2011. júl. 20. 22:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom,hogy nem jönne jól,de éhen se halunk nélüle. És miután ez csak egy egy hónapos szerződés lenne,hát nem tudom meg-e éri.Mert ha belegondol az ember a napi reggeli pénzt levéve(legyen kb 400 )igen csak karcsú összeg marad.
2011. júl. 20. 22:19
 5/8 anonim ***** válasza:
első vagyok. az más. akkor érdemes elgondolkodni azon, h megéri-e ez nektek. eléggé lehúzós állásajánlat. ha anélkül is megéltek, tényleg megfontolandó, h vállald-e
2011. júl. 20. 22:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Nah igen,ezért elgondolkodtató,mert egy hónap egyben 74.000 jól hangzik,de napra lebontva (augusztus hónap-23napos)nagyon nevetséges.Építkezünk jelenleg de nem hinném,hogy ez így megérné.
2011. júl. 20. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
ez nagyon durva, diákmunkán is kihasználják az embert, de még ott is többet keresek egy nap alatt...én a helyedben hagynám!
2011. júl. 20. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Még a hétvégén gondolkodok,de sajnos több az ellenérv mint ami melette szólna.Mert mégiscsak iroda,de sok olyan feladat van amit nekem kell ellátnom egyedül.

2011. júl. 21. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!