Nyári munka? Mi a vélemyényed? Megéri?
Figyelt kérdés
Nyáron a szünidőben érettségi után szeretnék pénzt keresni, de úgy néz ki hogy diákmunkát nem kapok, minden hely betelt, sőt a felnőttek is igazán örülnek ha nekik van még mukahelyük. Szóval arra gondoltam hogy általános iskolásokat korrepetálok angolbólitt a városban mert az nagyon jól megy. Igaz nem lehet vele túl sokat keresni, de valamennyi csak összejön. Szerintetek megéri? Vagy tudnátok esetleg más jól kereső munkát ajánlani?(normális válaszokra gondoltam)Köszönöm:)2011. máj. 22. 13:12
1/1 anonim válasza:
én is alig találok munkát, igaz én még csak fél év múlva leszek 18,ami azért baj mivel hosstest 18 év felett keresnek,mindenhol azt kérdezték h elmúltam-e már annyi,szal azt meglehetne próbálni.
de a korrepetálás is jobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!