SOS! Kamasz gyerek nevelésbe vétele?
Nem kérdez tőled senki semmit.
Miért képes lennél megakadályozni,hogy a férjed döntsön a saját gyerekéről?
Gyárilag kezelhetetlen gyerek nem szokott születni. Ők sajnos valamitől ilyenek lesznek. A szülők viselkedésétől,a válástól, talán még miattad is.
Inkább segítsd a férjed,hogy kapcsolatot találjon vele.
Éppen ezt akartam írni, mint az előttem szóló.
Szerinted miért kezelhetetlen egy gyerek???Biztosan olyan stabil apakép volt előtte, meg kiegyensúlyozott családi háttér...
Akkor leírom nektek nagyjából a történetet, mert látom itt mindenki az apát hibáztatja.
A párom vált el a feleségétől, mert az csalta. Válás után a gyerekeket az apjuk ellen nevelte. Most hogy már nagyobbak a gyerekek látják, hogy az apjuk milyen is valójában és mostmár elhiszik, hogy nem az apa miatt volt a válás, mint ezt korábban bemesélték nekik. Az anyuka állandóan magukra hagyta őket otthon, azt csináltak, amit akartak. Szóval szerintem itt az anya a bűnbak! Most meg könnyen mondja már, hogy mehet a gyerek amerre lát, sőt már haza sem mehet látogatóba sem. Akkor miért az én és a párom hibája ez? Nem értem a vádaskodásotokat!
a párod választotta ezt a nőt, és lettek a gyerekeik. Igen, felelős a kialakult helyzetért.
És most azért is felelős, hogy segítsen a gyerekén. tehát segíts neki. neked nincs hivatalos feladatod, de segíthetsz.
"Ha felneveltél négy gyereket akkor Te tudod a legjobban, mennyi türelem kell hozzá."
Ki maradt, a "négy gyereket".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!