Nincs pofám pénzt kérni, de nincs más megoldás. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nyáron fesztiválra akarunk menni a barátommal, 4 napra mennénk le. A bérlet ára kb 23.000Ft. Nem vagyunk szegények, sőt.. Csak apám eléggé skót. Még samponra is alig merek kérni tőle, nemhogy esetleg ruhákra...
Hogyan kérjek tőle mégis ennyi pénzt?:S
16/L
2011. máj. 1. 14:49
11/25 anonim válasza:
tanulás mellett is lehet dolgozni 2 hét, de vizsga után is mehetsz dolgozni ;)
12/25 anonim válasza:
te még középiskolás vagy. milyen vizsgáid vannak június végén?
13/25 anonim válasza:
akkor kérj kölcsön tűlük és ígérd meg, hogy visszafizeted amint lesz pénzed, vagy nem kérsz semmit szülinapodra stb
14/25 anonim válasza:
Szerintem pedig kérj. Nem tudom egyesek milyen csodálatos munkalehetőségekről mesélnek, mikor felnőtt ember nem kap munkát. A születésnapodra is kérheted előre a pénzt.
Arra pedig őszintén kíváncsi lennék, hogy hogyan él valaki 1 hónapig 23 000 Ft-ból, ennivalót sem futja, nemhogy a rezsit.
15/25 anonim válasza:
Június közepén vége a sulinak. Van még két heted h összeszedj diákmelóval egy kis pénzt,hajrá.
16/25 anonim válasza:
én pl nyáron mezőgazdasági munkát szoktam vállalni, egy nap 3500. kemény, de 1 hét és megvan a pénz...
17/25 anonim válasza:
szerintem a szülőnek igenis támogatnia kellene, hgoy a gyereke minnél többet lásson. az nem szülő aki a gyerekének alig akar adni pénzt, ha meg ad, akkor felhántolgatja. kérjél, ne féljél a szülőktől.
18/25 anonim válasza:
"Pedig adnak szívesen, de milyen már, h az ő pénzüket költöm"
Jó dolog :)))
19/25 anonim válasza:
Anyukáddal mi a helyzet? Vagy különélnek? Mert ha együtt éltek mondd meg anyudnak, hogy kéne pénz, és mondja meg apudnak. Persze szebben fogalmazzz:D
20/25 anonim válasza:
15:22 hát neked lehet, de nekem bűntudatom van úgy. Én is mezőgazdasági munkát szoktam dolgozni. Van pár diákmunka szövettség a városunkban, kevés a munka, de azért akad annak, aki akar dolgozni. 300-4000 ezret keresek naponta zöldségcsomagolással, válogatásal stb munkával és mindenki happy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!