Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs pofám pénzt kérni, de...

Nincs pofám pénzt kérni, de nincs más megoldás. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nyáron fesztiválra akarunk menni a barátommal, 4 napra mennénk le. A bérlet ára kb 23.000Ft. Nem vagyunk szegények, sőt.. Csak apám eléggé skót. Még samponra is alig merek kérni tőle, nemhogy esetleg ruhákra...

Hogyan kérjek tőle mégis ennyi pénzt?:S

16/L

2011. máj. 1. 14:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%
16 éves,már diák munkázhatsz. egy hónap alatt összetudod keresni az árát
2011. máj. 1. 14:50
 2/25 A kérdező kommentje:
Ja, ha nem kéne tanulnom akkor még jó is lenne...
2011. máj. 1. 14:53
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Dolgozz. Nekem nem lenne pofám ennyi idősen szüleimtől pénzt kérni a saját szórakozásomra, ruhát is saját pénzből szoktam, abból, amit nyáron megkeresek diákmunkával. Pedig adnak szívesen, de milyen már, h az ő pénzüket költöm
2011. máj. 1. 14:55
 4/25 anonim ***** válasza:

Nyáron tanulni?! Oo Ha pótvizsga miatt, akkor nem érdemelsz pénzt meg fesztivált valóban, egyéb esetben semmi nem akadályoz a munkában.

Amúgy eléállsz és megkérdezed. Vagy ad, vagy nem, de igazából valószínűleg nem a pénz lesz a bajod, hanem hogy el se enged, lehet.

2011. máj. 1. 14:55
 5/25 A kérdező kommentje:

Július elején van a fesztivált, mi pedig még június utolsó előtti hetében is vizsgát írunk, így nem tudok elmenni dolgozni.

Előre úgy sem fog adni (úgy, hogy majd kifizetem), mert szerinte nem fogom kifizetni...

2011. máj. 1. 14:58
 6/25 A kérdező kommentje:
El fog engedni, 100%.
2011. máj. 1. 14:58
 7/25 anonim ***** válasza:
Ha van mostanság szülinapod, vagy névnap, vagy akármi akkor kérd arra a pénzt.
2011. máj. 1. 15:00
 8/25 A kérdező kommentje:
Semmim sincs
2011. máj. 1. 15:00
 9/25 anonim ***** válasza:
77%
23 ezer ft nagyon sok egy kis szorakozasra. mas egy honapig el ennyi penzbol
2011. máj. 1. 15:03
 10/25 anonim ***** válasza:
77%

Suli időbe is vállalhatsz egy két nap diákmunkát. vannak 4-6 órás melók is,amik mellett lehet tanulni,nem csak 8 órás.De ha pl szombat délelött dolgozol vhol (tesco árupakolás vagy akármi) 6tól 14ig,akkor még du tudsz aludni is.

Sztem neked csak büdös a munka,akkor mondj le a fesztiválról. ilyen egyszerű

2011. máj. 1. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!