Mi lenne a jó megoldás szerintetek? Mit tegyek?
Az a helyzet hogy van egy párom.. És elég sűrűn szoktunk találkozni, főleg hogy nyár van mondhatjuk úgy is hogy sülvefőve együttvagyunk. Anyukáméknak ez a bajuk... Tudom hogy csak jót akarnak, meg minden, de most szünet van... Ha valamire anyumék megkérnek, megcsinálom... Egyszer ez a kifogás, egyszer az a kifogás, mindig van valami kifogás... Nemtetszik a szüleimnek hogy párommal vagyok. Pedig már nem vagyok kislány, és tudom hogy mit akarok és mit fogok tenni, volt már pár csalódásom amikben elég jól megszívtam, és tudom hogy ettől féltenek, de tudom hogy mit teszek, és hogy teszem. Szerintetek mit tegyek? Hiába mondom nekik, hogy tudom mit csinálok, és ha kell nekik bármit megcsinálok, szeretem őket, de a páromat is szeretem, és imádok vele lenni... Ti mit tennétek?
17/L
Nem tudom mi bajod a korával előző válaszoló, nem össze költöznek, csak együtt vannak sokat,ebben nincs semmi rossz!
Nekem eleinte megjegyezték,hogy sokat vok a barátommal, de már megszokták.Sztem veled is így lesz drukkolok!
meg kell találni az egyensúlyt...
szerintem nem jó minden percet együtt tölteni.. elmarad az egymásra várakozás ideje, és lehet hogy meg is unjátok egymást, és unalmas lesz már együtt..
ez csak egy vélemény..
igen igen tudom hogy így hamar megunhatjuk egymást, de remélem hogy nem fog bekövetkezni...
hát... ha anyum valamire megkér, megcsinálom, megfogadom a tanácsát is, de nem vagyok már olyan kislány mint régen.. valamelyik nap arra akart megkérni, hogy 1 hétig legyen itthon egyedül egymagam mint régen...
igyekszem megtalálni az egyensúlyt, dolgozok az ügyön
köszönöm a véleményeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!