Lányok. Szerintetek nagy kérés a feleségemhez, mikor azt kérem tőle, hogy csak vagy 1 órát legyen melltartó nélkül? Vagy egy fél órát bugyi nélkül? (ezeket persze itthon)
Nagyon sajnállak. Iszonyatosan prűd párod van, nem is tudom, hogy bírtad eddig mellette. Én már tuti elváltam volna.
Nekünk tök természetes, hogy meztelenül vagyunk otthon ha nincs nagyon hideg és nincsenek itthon a gyerekek. Szex minden nap van. Soha nem szégyeltük a testünket, pedig már nem vagyunk fiatalok.
"csak éppen arra nem gondoltok ha véletlenül betoppan a postás és az illető hölgy elfelejti hogy nincs rajta melltartó / bugyi... vagy ne adj isten az anyós... különben is könnyebb és olcsóbb egy bugyit kimosni, mint minden nap egy nadrágot/szoknyát... "
Aha persze! Mondjuk este 9-kor megfürdik, 1/2 11-kor lefekszik, a kettő között melltartó nélkül van. Ekkor már sem anyós, sem postás, sem szomszéd nem zavar. Nem arról volt szó, hogy egész nap legyen úgy! De komolyan, némelyik válaszból azt hiszem, hogy ez nem Magyarország, hanem az USA egyik konzervatív állama, ahol még kreacionizmust biológiaórán tanítják hittanóra helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!