Idegen női hajszál a pólóján, idegen bugyi az ágyában, és egy fénykép ahol egy csecsemőt tart. Ezek után mire gondolnál?
A pároméknál aludtam tegnap. A pólóján egy vörös hajszálat találtam. Úgy voltam vele, hogy biztos az anyjáé, hiszen ő most rá. Ágyneműt cserélt, hirtelen kiesett egy női bugyi. (Nem az enyém!) Erre nem tudtam mit mondani.
Később keresett valamit a szekrényben, majd kihullott pár fénykép. Az egyiket felkaptam, a párom állt ott, kisgyerekkel a kezében.
Mikor rákérdeztem, hogy ugyan ez micsoda, még neki állt feljebb, hogy nem bízom benne.
3 gyanús jel egy nap kicsit sok nekem!
A hajszálra azt mondta hogy az anyjáé, a bugyi is szerinte az övé. (Ő mos rá, így szerinte belekeveredhetett)
A képre meg azt mondta, hogy a keresztfiát tartja a kezében, és keresztelőkor készült a kép.
Válltól felfelé látszik a párom, nehéz elhinni hogy keresztelőn kézsült.
Nem engedte, hogy megkérdezzem az anyját, hogy tényleg a keresztfiát tartja-e a kezében.
A párom 28 éves, tehát én elképzelhetőnek tartom, hogy van egy gyereke.
Amivel nem lenne baj, ha nem titkolta volna 1,5 évig.
(Bocsi, megint írtak közben, 86%-os vagyok)
Akkor az édesanyját szerintem kérdezd meg!
Nem engedte megkérdezni sem a képről sem a bugyiról.
Azzal érvelt, hogy de hát minden éjjel velem alszik. (Ne csak éjjel lehet megcsalni a másikat)
Meg ha nem bízom benne, inkább hagyjam el.
Ha fordítva történt volna meg, ő is így reagálna ahogy én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!