Idegen női hajszál a pólóján, idegen bugyi az ágyában, és egy fénykép ahol egy csecsemőt tart. Ezek után mire gondolnál?
A pároméknál aludtam tegnap. A pólóján egy vörös hajszálat találtam. Úgy voltam vele, hogy biztos az anyjáé, hiszen ő most rá. Ágyneműt cserélt, hirtelen kiesett egy női bugyi. (Nem az enyém!) Erre nem tudtam mit mondani.
Később keresett valamit a szekrényben, majd kihullott pár fénykép. Az egyiket felkaptam, a párom állt ott, kisgyerekkel a kezében.
Mikor rákérdeztem, hogy ugyan ez micsoda, még neki állt feljebb, hogy nem bízom benne.
3 gyanús jel egy nap kicsit sok nekem!
Akkor valamelyik rokont kérdezd meg-arra nem mondta, hogy ne :)
Nagyon aljas módja ez részéről a szakításnak.
Kérdezz rá, hogy szeretne-e "elválni"?
Ha letámad és közben azonnal igent mond, akkor erre a kérdésre várt régóta :(
1,5 éve együtt vagytok, és nem is tudtál róla, hogy van egy keresztfia? Ez nekem nagyon sántít... Szerintem sem a keresztfia van a képen...
Az anyjával jóban vagy egyébként? Ha igen, nála próbálj meg valamit kipuhatolózni!
Szerintem egyértelmű, hogy rejtegetnivalója van. Ha igazat mondana, nem tiltaná meg, hogy tisztázd. Esetleg bántaná, hogy nem hiszel neki, de semmiképp nem dugná el a fényképet.
Apám is hasonlóan csinálja anya megcsalását (bár ez amolyan nyílt titok), még a legegyértelműbb jelekre (szerelmes SMS egy férfinévtől) is tagad, és megtiltja, hogy anyu akár a telefonját, akár a gépét megnézze, azzal az indokkal, hogy felháborítja, hogy nem hisz neki. Szerintem járj utána a dolgoknak, hogy van-e keresztfia, azt viszonylag könnyen kiderítheted.
Én nem kérném az engedélyét, hanem simán megkérdezném az anyját.
Amúgy írta már valaki, hogy megrendezettnek tűnik a dolog - szerintem is van benne valami....
Rendes bugyi volt és tiszta.
Jelenleg szakad az eső, így emiatt nem buszoznék el odáig. Majd este megkérdezem. És "ellopom" a képet.
Ha tényleg a keresztfia, miért nem mesélt róla? Vagy ha egy ex gyereke, mért nem mondta el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!