Utálom hogy nem mehetek sehova úgy se családdal se barátokkal ,hogy ne kéne 10 percenként megállni és rohadt fényképeket csinálni. Ráadásul ilyen semmitmondó képeket kb x ezredik képet csinálják ugyanazon a helyen, ugyanolyan fejjel. Rohadt fárasztó már.
Az én családom is ilyen,egyszerűen mindig kilépek a képből vagy eltakarom az arcom.
Nem foglalkozok velük.
2011. aug. 25. 11:47
2/14 anonim válasza:
Nekem anyósom ilyen. Sokszor csak otthonkában átmentünk hozzá este egy kicsit beszélgetni, ő már kapta elő a gépet, csinált rólunk képet, amit elő is hivatott és kitette a falra:D
Éngem is frusztrál. Jobb volt régen, mikor csak 24 kép volt egy filmen, be kellett osztani. Mostmár minden jelentéktelen hülyeséget le kell fotózni, végül egyszer sincs kedvem átnézni az 1000 képet egy kirándulásról.
2011. aug. 25. 11:51
3/14 anonim válasza:
Én sem értem, én is szeretek néha fényképezgetni, de pl aranyos állatokat amit később nézegethetek, vagy szép épületeket, de nem embereket, szerintem tök felesleges, fénykép nélkül se felejtem el ha valahol már jártam. :D Az ilyeneket viszont hogy szép utcák, szökőkutak, műemlékek, elfelejthetem, de azokhoz meg nem kell megállni folyton, csak lekapom aztán kész.
2011. aug. 25. 11:54
4/14 anonim válasza:
Hát nálunk nincs ilyen. Amikor meglett a fényképezőgépünk, akkor volt pár ilyen nyaraláés, aztán rájöttünk, hogy felesleges, mert úgyse nézzük meg. Most már csak akkor fényképezünk, ha valami valóban érdekeset látunk. Ez napi 5-10 fényképnél nem jelent többet.
2011. aug. 25. 11:58
5/14 anonim válasza:
Hát belőled se lenne fotómodell! :-))
És most viccel kívül: nem most fogod látni ennek az értékét, hanem majd akkor, amikor a kép szereplői már nem lesznek, amikor már meghaltak. Akkor bizony jó lesz előszedni a képeket, és visszaemlékezni minden együtt töltött pillanatra. Akkor fognak sokat érni ezek a képek.
Ha egy picit idősebb leszel (gondolom, még gyerek vagy), akkor fogod ezt megérteni.
2011. aug. 25. 12:01
6/14 anonim válasza:
11:51 vagyok
* engem
2011. aug. 25. 12:01
7/14 A kérdező kommentje:
Egyértelmű hogy ez a dolog a digitálisok megjelenésével fajult el :D 24/L vagyok de amikor én gyerek voltam akkor is volt ugyan fényképezés de azok nem voltak semmitmondóak, tényleg egy lényeges helyen, helyzetben készültek. Nem 100 jára ugyanolyanok. Mióta bejöttek a digitálisok az én családom ,ismerőseim bekattantak . Nem vicc pl barátnőm múltkori fotósorozata egy pitypangról szólt ami 32 képből állt, természetesen azt ki kellett vele várnom míg lefotózta :D
2011. aug. 25. 12:24
8/14 anonim válasza:
Én szeretem a fényképeket, őrületbe kergetem a páromat, de megtaláltam az emberemet, a legjobb barátunk fényképész:D:D:D
2011. aug. 25. 12:47
9/14 anonim válasza:
Azt hiszem ez kortunet. Mindenhol kepekkel arasztanak el minket es azzal mondhatod el valamirol a legtobbet ha nem leirod hanem ha megmutatod. Az irott informacio szinte alig talal elhozzank, de a kep rogton."" Hiszem ha latom!" Mintha errol szolna a vilag. Facebook, iwiw, tarskeresok, ingatlanapro. Latni akarunk mindent, maskepp nem hisszuk el.:))) Maskepp nem is letezik!!!
2011. szept. 1. 02:20
10/14 anonim válasza:
Ja, igen. Es mivel a legtobb ember onertekelesi problemakkal kuzd, ez azt is jelenti, hogy meg kell mutatnia magat es azt amije van!!! Kulonben nem is letezunk vagy nagy senkik vagyunk akiknek nincs semmije es senkije!!! Fura ez es szomoru.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!