Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybúcsúra idézetet ajánlanátok? Pólóra szeretnénk fénykép alá vasalni.
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 11:28
1/11 anonim válasza:
Én ilyet kaptam:
Eleje:szingli többé nem leszek
Háta:egy hét múlva férjhez megyek
2/11 anonim válasza:
Az enyémen egy olyan férfi és egy női alak fátyoltban, kézen fogva volt, mint amilyen a mosdók ajtaján. Olyan egyszerűen felvázolt alakok, de teljesen felismerhető a lényeg. Alatta nagy betűkkel GAME OVER. :-D Nagyon vicces volt és az utcán legyen magyar vagy külföldi, mindenki jót nevetett. :-)
3/11 anonim válasza:
Én férfin láttam legénybúcsún egy ilyet: "Még 7 nap az élet"
4/11 anonim válasza:
Második válaszoló, ez haláli jó komolyan, nem is ajánlok semmit, ez visz mindent.. :D :D :D :D
5/11 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm. Azóta is a kedvenc pólóm. :-D
6/11 anonim válasza:
Eleje: Hamarosan férjhez megyek... Hátulja: De ma még meghívhatsz egy italra.
Felirat: Jövő héttől ők lesznek a legjobb barátaim: (alatta fotók porszívóról, mosogatószerről, seprűről, ilyesmi)
Aztán a környékünkön volt egy olyan is, hooogy beöltöztették a menyasszonyt francia takarítólánynak, kiállították egy kisforgalmú utca szélére egy naaagy táblával, "LÁNYBÚCSÚ
7/11 anonim válasza:
* ARA SZÉLVÉDŐMOSÁST VÁLLAL. Ár: Két puszi" Nagyon vicces volt. :D Jöttek sorban az ismerősök :D
9/11 anonim válasza:
Az egész oldal nagyon hasznos amúgy. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2011. máj. 24. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!